Gradinita particulara Bucuresti pentru cei mai rasfatati prichindei – Academia Strumfilor

academia strumfilorMomentul intrarii in colectivitate a unui copil aflat la inceput de drum este extrem de important atat pentru cresterea si dezvoltarea sa armonioasa, cat si pentru linistea parintilor. Si pentru ca micutul tau are nevoie de toata atentia din lume, de activitati interactive, interesante, de jocuri educative si de cursuri car eii vor fi de un real folos, va ganditi sa il inscrieti la o gradinita particulara. Aceasta este o alegere minunata atat pentru dvs. cat si pentru cel mic! Gradinita particulara din Bucuresti Academia Strumfilor este solutia ideala pentru piciul dvs.! Aici veti gasi un program foarte bine pus la punct, jocuri si activitati variate si educative, personal calificat si un meniu sanatos! La Academia Strumfilor copiii se simt rasfatati si protejati!

Academia Strumfilor – gradinita particulara Bucuresti potrivita oricarui copil

Vreti ca cel mic sa mearga de drag la gradinita, sa nu aiba probleme cu acomodarea si sa iubeasca educatia in sine? Vreti ca prescolarul sa se integreze in colectivitate, sa isi faca prieteni rapid si sa se afle intr-un mediu sigur, protejat, in lipsa parintilor, cateva ore pe zi? V-ati dori ca puiul dvs. sa fie iubit si respectat, precum si educat cu valori morale pentru a avea un viitor stralucit? Va doriti un meniu sanatos si cat mai variat pentru o dezvoltare armonioasa a puiului de om? Daca ati raspuns afirmativ la aceste intrebari, trebuie sa stiti ca la gradinita particulara din Bucuresti Academia Strumfilor, toate aceste lucruri sunt posibile. Copiii sunt tratati cu respectul cuvenit, invata sa devina viitori scolari responsabili, sa iubeasca disciplina si ordinea, sa isi manifeste talentul artistic. De asemenea, activitatile extrascolare si cursurile deosebite sunt oferite de catre gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor tuturor doritorilor! Va e teama ca cel mic va avea probleme cu orarul de masa si ca nu va manca bine? Sala de mese este perfect aranjata, frumos decorata si amenajata, care atrage si indeamna copiii sa consume delicatesele proaspete si pregatite cu drag de personalul calificat! De asemenea, un nutritionist va avea grija sa stabileasca meniul perfect pentru a acoperi nevoile zilnice ale celor mici. Pentru a-si consuma energia, prichindeii se pot alerga in curtea mare si special amenajata, in conditii de deplina siguranta. Si transportul copiilor in municipiul Bucuresti este asigurat de catre gradinita particulara Academia Strumfilor!

Academia Strumfilor – alegerea perfecta pentru gradinita particulara Bucuresti

Vreti sa oferiti copilului dvs. un start reusit in viata? Vreti sa invete pe zi ce trece lucruri noi si sa fie lasat sa se exprime in voie? Atunci cu siguranta ca orele de muzica, desen, sah sau cursurile de limba engleza il vor ajuta pe micut sa isi cladeasca un viitor stralucit! La Academia Strumfilor educatia, siguranta si mediul ambiant sunt cele trei reguli de aur dupa care personalul extrem de vigilent, bine pregatit si foarte amabil se ghideaza! Academia Strumfilor este gradinita particulara din Bucuresti care va asteapta cu drag sa va inscrieti copilul intr-o aventura interesanta si distractiva, din care sa plece cu un bagaj bogat de cunostinte in urmatoarea etapa a vietii lui!

Leave a Reply