Gebaco ofera mezeluri bio!

mezeluri bioEste esential sa consumi cat mai multe alimente bio pentru sanatatea ta si a familiei tale. Pentru aceasta, firma Gebaco ofera mezeluri bio, obtinute din carne proaspata de la animale crescute natural, in cele mai bune conditii. Animalele de la care provin produsele nu sunt crescute cu antibiotice sau hormoni de crestere. In plus, aceste animale sunt hranite cu nutreturi si iarba de calitate, fara a insera in alimentatie organisme modificate genetic. Oferite la preturi de producator, aceste mezeluri bio de la Gebaco sunt furnizate de la crescatori de animale din tara noastra.

Carnea provine doar de la animale care au fost nutrite cu furaje ecologice. Poti comanda carnati, jambon, ceafa, slanina sau sunculita afumata, toate sunt bunatati preparate conform unor standarde ridicate de calitate, respectand retete traditionale romanesti. Animalele care produc produse avicole, oua, lapte etc., nu sunt crescute cu hormoni de crestere sau cu antibiotice. Mai mult, animalele beneficiaza de culcusuri si adaposturi corespunzatoare pentru a fi in mediul lor natural. Produsele bio sunt livrate prin curierat atat in Bucuresti, cat si in alte parti ale tarii, in conditiile specifice fiecarui tip de produs.

De ce sa alegi mezeluri bio?

In primul rand, deoarece prin consumul de mezeluri bio este un risc redus de substante toxice, aditivi si reziduuri din medicamente. Vei consuma alimente mai bune si cu o valoare nutritiva cu o tendinta mai ridicata. In plus, produsele din cadrul magazinului online Gebaco sunt ecologice, in compozitia carora se regasesc numai ingrediente naturale, fara aditivi sau coloranti alimentari. Mezelurile bio si toate celelalte produse bio se realizeaza fara utilizarea unor substante chimice sau interventii genetice si in armonie cu natura si mediul inconjurator. Printre conditiile cerute pentru ca un produs sa fie considerat organic se numara neutilizarea substantelor chimice artificiale, radierilor si a modificarilor genetice la nivelul organismelor.

Produsele oferite in cadrul magazinului online Gebaco sunt ambalate in vid in acest fel sunt mentinute igiena si prospetimea alimentelor. Livrarea lor se face in lazi frigorifice pentru a elimina orice risc de alterare pe perioada transportului. Mezelurile bio se obtin din ingrediente naturale si nu au in compozitie aditivi alimentari sau substante toxice pentru a nu afecta sanatatea consumatorilor. Opteaza pentru mezeluri bio si alte alimente naturale care sa ofere consumatorilor o buna crestere si dezvoltare.

Comanda mezeluri bio!

Din magazinul online Gebaco poti comanda mezeluri bio care provin de cei mai renumiti producatori din tara. Pe langa mezeluri bio, poti obtine si legume, fructe, produse de panificatie si dulciuri, sucuri, vinuri sau condimente. Oferta produselor este extrem de generoasa astfel ca poti alege orice produse doresti. Furnizate de la Farmacia Naturii, LaDorna sau Ecofruct Romania, vei avea doar produse de calitate si poti consuma cele mai bune alimente. Comanda oricand doresti din magazinul online Gebaco orice produse si ai garantia calitatii. Pentru comenzi si informatii aditionale utilizeaza datele de contact ale firmei si comunica cu reprezentantii Gebaco. Pentru un stil de viata sanatos consuma numai mezeluri si produse bio de la Gebaco.

 

Datele de contact ale firmei Gebaco

Adresa firmei: Str. Ing. Vasile Cristescu, Nr. 26, Bucuresti

Telefon: 0728 584 084

Email: contact@bio-romania-market.ro

Leave a Reply