Furaje animale bogate in nutrienti pentru ferme si gospodarii, de la Veterinara.ro !

furaje animale

Hrana animalelor domestice este foarte importanta pentru ca acestea sa dea randamentul dorit, dar si sa aiba o stare de sanatate buna, care sa le permita sa se inmulteasca si sa aduca profit crescatorilor. La Veterinara.ro gasiti o gama completa de furaje animale destinate micilor si marilor crescatori, respectiv gospodariilor si fermelor. Indiferent ca este vorba despre bovine, ovine, gaini , porci sau alte animale, aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie.

Furajele sunt amestecuri de ingrediente naturale, care au fost obtinute in urma procesarii cerealelor, semintelor, legumioaselor sau altor plante furajere. Pentru o hrana si mai echilibrata si mai bogata in nutrienti, se pot adauga aditivi furajeri, care reprezinta de fapt un supliment alimentar pe baza de vitamine, minerale, amino-aiczi, acizi grasi etc. Astfel, animalul dispune de toate valorile nutritionale, ceea ce ii permite sa aiba un randament mare.

Ce puteti achizitiona de la Veterinara.ro? Aici puteti gasi faina de peste, furaje pentru pui, curci, iepuri, calciu furajer vitaminizat, drojdie de bere furajera si multe alte produse. Produsele difera in ceea ce priveste cantitatea ambalajului, la fel si preturile. Insa, calitatea ramane la fel in cazul fiecarui produs, iar timpul economisit datorita comenzilor online este extrem de valoros.

Ce sunt aceste furaje animale?

Dupa cum am mai spus, furajele animale sunt combinatii de nutreturi cu un continut mare de vitamine si alti nutrienti necesari. In general, oamenii confunda conceptul de furaje cu hrana artificiala, utilizata de unele ferme, care maresc procesul de crestere al animalelor si cresc productia acestora. Aceste furaje animale pe care le puteti achizitiona de la Veterinara sunt 100% naturale, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste acest aspect.

Ce contin ele mai exact? In compozitia furajelor intra o multime de cereale, unele mai cunoscute, altele mai putin cunoscute. Astfel, porumbul este baza alimentatiei oricarui animal, indiferent ca acesta este macinat sau se afla in stare obisnuita. Datorita continutului sau bogat, porcinele si bovinele cresc repede in greutate atunci cand sunt hranite cu porumb.

Pe langa porumb se mai folosesc cereale precum graul, orzul, ovazul, soia, boabe de leguminoase, lucerna si multe altele, in functie de ceea ce doriti pentru animalele pe care le cresteti. Graul de exemplu este folosit in mod deosebit pentru cresterea pasarilor in stare macinata, combinat cu alte furaje. Orzul de asemenea este benefic animalelor care trebuie sa ia in greutate, intrucat acesta contine amidon, dar si multe alte substante benefice.

De unde cumperi furaje animale? Veterinara.ro te asteapta!

Hrana animalelor domestice si a pasarilor trebuie sa fie cat mai completa si naturala, motiv pentru care Veterinara.ro va asteapta cu furaje animale de cea mai buna calitate. Acestea pot fi hrana perfecta pentru animale mai ales in timpul iernii, atunci cand animalele nu mai au iarba si alte verdeturi importante. Asadar, daca doriti un produs natural, special conceput pentru animalele dumneavoastra, nu ezitati sa descoperiti ofertele Veterinara.ro!

Meta description:

Doriti furaje animale la preturi accesibile? Veterinara.ro va asteapta cu o gama completa de produse naturale!

Leave a Reply