Formatie evenimente Bucuresti

formatie evenimente Bucuresti

In viata fiecarei persoane sunt mai multe momente cheie importante: incepand cu botezul propriu-zis, petrecerea de majorat, nunta mult visata, botezul copiilor, nepotilor, etc, fiecare in parte trebuie pregatit in cele mai mici detalii pentru a conferi o atmosfera placuta si clipe de neuitat. De la inchirierea unui local, la pregatirea meniului si bineinteles, la alegerea dupa caz a unei formatii care sa intretina atmosfera, fiecare in parte necesita o atentie desavarsita.
Sfarsitul anului 2015 se apropie cu pasi rapizi. Restaurantele se intrec in oferte avantajoase pentru noaptea dintre ani.
Se apropie un eveniment important in compania sau firma pe care o administrati si doriti sa inchiriati un restaurant pentru angajatii dumneavoastra? Veti avea bineinteles nevoie si de o formatie evenimente Bucuresti care sa aduca voia buna printre colegii dumneavoastra.
Chiar daca este vorba de un eveniment important in viata dumneavoastra (zi de nastere, nunta, botez), petreceri in cadrul companiilor sau chiar spectacole, Zestrea Lautarilor este alegerea potrivita daca aveti nevoie de formatie evenimente Bucuresti.

Este Zestrea Lautarilor, o formatie evenimente Bucuresti potrivita pentru momentele dumneavoastra speciale?

Raspunsul este simplu: da. Infiintata in anul 2010, cei patru absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti: Grigore Gherman, Bogdan Zamfir, Loredana Streche si Robert Pircalabescu, au decis sa puna bazele unei formatii care sa transmita viitoarelor generatii, prin melodiile cantate, vechile traditii populare romanesti. Astfel a aparut o formatie evenimente Bucuresti foarte populara: Zestrea Lautarilor. Talentul desarvarsit, multa ambitie si nu in ultimul rand pasiunea pentru muzica au fost principalele elemente care i-au unit pe acesti patru minunati tineri. Instrumentele folosite si anume: vioara- Robert Pircalabescu, nai si voce – Loredana Streche si clape, mixaj sunet si DJ- Bogdan Zamfir , mpreuna cu inconfundabila voce a celui de-al doilea solist: Grigore Gherman, ofera o tenta autentica a muzicii populare romanesti. Repertoriul este destul de variat, cuprinzand melodii populare romanesti din toate zonele tarii, muzica de petrecere, muzica tiganeasca, muzica instrumentala, café-concert, muzica usoara respectiv internationala, si DJ in pauze. In acelasi timp, acesta formatie evenimente Bucuresti detine si asigura sistemul complet de sonorizare pentru ca evenimentele dumneavoastra sa fie speciale: sisteme audio de ultima generatie, microfoane wireless, sisteme de lumini. Seriozitatea de care am dat dovada mereu si multumirea tuturor persoanelor care ne-au ales drept invitati speciali pentru evenimentele lor, ne demonstreaza in acelasi timp aprecierea lor si dorim ca pe viitor sa pastram acelasi ritm.

Pentru clipe de neuitat, contactati Zestrea Lautarilor – formatie evenimente Bucuresti

Daca aveti nevoie de o formatie evenimente Bucuresti pentru evenimentul dumneavoastra, va asteptam pentru a va face o prima parere, pe pagina noastra www.zestrealautarilor.ro. Aici veti gasi, printre altele, mai multe detalii despre formatia Zestrea Lautarilor, precum si cateva inregistrari realizate la diverse evenimente, la sectiunea Video, respectiv o galerie foto, la sectiunea Foto. Daca aceste materiale au fost suficient de convingatoare, urmatorul pas ar fi contactarea formatiei pentru o eventuala colaborare. Puteti lua legatura cu acesta formatie evenimente Bucuresti telefonic, prin e-mail sau completand formularul de contact. Alegeti Zestrea Lautarilor – formatie evenimente Bucuresti pentru seri si momente de neuitat

Leave a Reply