Fomco Prodimpex, pioneri in Romania ai celor mai fiabile tahografe digitale

tahografe digitale

De peste 14 ani de zile, din momentul in care in Romania au fost reglementate legile prin care soferii profesionisti sunt obligati sa detina si sa foloseasca tahografe digitale, compania Fomco Prodimpex este un adevarat lider pe piata in comercializarea acestor instrumente, cat si repararii lor. Avand parteneri activi in toate judetele tarii, acest brand a reusit in peste un deceniu de activitate sa atinga apogeul acestei industrii, oferind doar produse de calitate, de la marci de renume, la cele mai accesibile preturi.

Tahografe digitate pentru siguranta pe strazi

Fiecare sofer profesionist care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romanei este obligat sa detina si sa foloseasca un tahograf. In acest mod, toate orele petrecute la volan ii sunt contorizate astfel incat sa nu devina un adevarat pericol pe sosea. Mai mult de atat, autoritatile au obligatia sa ii amendeze pe cei care nu dispun sau nu se folosesc de tahografe digitale. Aceste dispozitive de ultima generatiee reusesc sa calculeze cu succes orele petrecute de orice sofer in masina, oferind o serie de informatii necesare controlului si organizarii unei flote de transport, fie ca este vorba de oameni sau bunuri.

Fomco Prodimpex, idei perfecte pentru cele mai bune tahografe digitale

Vorbind de tahografe digitale, acestea sunt din ce in ce mai raspundite in Romania. De-a lungul timpului acest brand a reusit sa incheie parteneriate cu producatori internationali de tahografe, fiind in prezent un adevarat lider pe piata in acest domeniu aflat in plina ascensiune. Mai mult, alaturi de comercializarea acestor instrumente, acest brand pune la dispozitie si un service destinat repararii lor. In acest mod, ele pot rezista pentru o mai lunga perioda de timp fara sa fie nevoie achizitionarea unui at tahograg nou. In prezent, numeroase companii internationale, mari producatoare de astfel de instrumente de precizie, precum Stoneridge Electronics, ACTIA, indelB, ROMATIC sau STURDY se refera la Fomcon Prodimpex drept un reprezentant oficial in Romania. Dispunand de incredere internationala, alaturi de o echipa de profesionisti care pot monta si repara orice tahografe digitale acest brand a reusit sa ajunga treptat pe primul loc in randul celor care au nevoie de astfel de produse, cum ar fi companiile care se bazeaza pe transportul de marfuri sau de persoane. Incercand constant sa isi imbunatateasca produsele, acest brand poate sa se considere un adevarat deschizator de drumuri in Romania, oferind strazi mai sigure si soferi mai odihniti. Fomco Prodimpex ofera de asemenea solutii pentru a impiedica furtul de comustibil din camioane sau autbuze, alaturi de o serie tahografe digitale, tahografice analogice, limitatoare de viteza sau sisteme care sa inlesneasca managementul flotelor de vehicule de transport marfa sau calatori.

Tahografe digitate, siguranta de plin cu orice urcare la volan

Din ce in ce mai multe companii de transport aleg sa aiba la dispozitie soferi pregatiti, care sa inteleaga cerintele unei asemenea meserii. Atunci cand orice tahografe digitale nu sunt folosite corespunzator, soferii care aleg sa parcurga mai multi kilometri decat trebuiau pot sa puna in pericol viata celor din jur.

Leave a Reply