Foloseste cablul potrivit de la Cablero!

cableroDaca lucrezi intr-un domeniu (industrie miniera, petroliera, extractiva) ce are legatura cu diferite instalatii de ridicat si tractat, cu ancorari, ghidaje pentru transmisii mecanice, cabluri de remorcare si ai nevoie de cabluri din otel mat, Cablero este solutia ta! Acum, doar cu Cablero poti avea parte de produse la cele mai mici preturi si de o calitate garantata.

Materia prima din care cablurile din otel mat sunt fabricate este conforma cu standardele ISO 2408 deoarece Cablero doreste sa-ti ofere produse utile si durabile.

Cablurile din otel mat fabricate de Cablero au diferite dimensiuni, rezistenta mare, diferite sectiuni ale toroanelor, suporta bine socurile pentru ca gradul de siguranta al activitatii desfasurate de tine sa se afle la cele mai ridicate valori. Tot in acest scop, poti achizitiona cablurile cu diferite caracteristici care sa te ajute sa fii in siguranta din acest punct de vedere: flexibilitate, rigiditate, semirigiditate.

Atunci cand nu stii ce cablu este mai potrivit nevoilor tale, fie alegi sa consulti un specialist, fie alegi sa te documentezi singur despre tipul si caracteristicile pe care trebuie sa le aiba .

Trebuie sa tii cont, in primul rand, de cantitatea de cablu de care ai nevoie, de dimensiunile acestuia (lungime, diametru nominal), de modul de folosire si intrebuintare, de temperatura de lucru, sarcina de rupere si greutatea maxima pentru care poate fi utilizat.

Durabilitatea cablurilor de tractiune depinde in mare parte de calitatea sarmelor din structura sa. De aceea, Cablero foloseste numai otel de calitate, ceea ce-i confera o rezistenta crescuta la rupere. Rezistenţa este determinata si de tehnologia si utilajele care se folosesc in realizarea cablurilor din otel mat, iar compania Cablero dispune de tehnologii si utilaje de ultima ora cu caracter unicat in Romania, care contribuie la cresterea gradului de durabilitate.

Compania si-a inceput activitatea inca din anul 1994, ceea ce inseamna ca timpul indelungat si perseverenta au dovedit ca societatea este apta si capabila sa ofere servicii si produse de calitate tuturor tipurilor de consumatori, de la cei mai priceputi care stiu exact ce vor, pana la cei mai putin informati in acest domeniu.

Dupa numai doi ani de la infiintarea companiei, aceasta a fost citata in Topul National al Firmelor Private din Romania, lucru care demonstreaza inca o data abilitatea si capacitatea de a se ridica la standarde inalte. Relatiile de colaborare in proiectare si fabricatie pe care le are cu firme din U.E., ii da o anumita obligatie, ca s-o numim asa, de a se autodepasi in mod continuu.

Cablurile de la Cablero isi gasesc utilitatea in urmatoarele aplicatii: cabluri de otel pentru tirfoare, palane, cabestane, poduri rulante, macarale, ascensoare, suspendari si traversari, armari,  s.a.m.d.

Cablero este Membru al Asociatiei de Standardizare din Romania (ASRO), Membru al Asociatiei Romane pentru Calitate (ARC) si Membru Asociat al Organizatiei Europene pentru Calitate (EOQ). Din toate aceste apartenente, ccolaborari si legaturi pe care compania Cablero le detine, reiese faptul ca echipa din cadrul acesteia este formata din profesionisti care datorita ambitiei si priceperii, a facut ca societatea sa ajunga in topul preferintelor clientilor.

Proprietar: Cablero
Ţara: Romania
Judeţ: Iași
Localitate: Iași
Adresa: Calea Chisinaului Km 1
Telefon: 0232 263 030
Fax: 0232 239 090

Leave a Reply