Folii termotransfer excelente doar de la Multisign

b012119effee1be83e9a8c01b36be244Cand vorbim despre produse personalizate ne gandim la obiecte al caror aspect este original si deosebit de interesant, nu e asa? Ei bine, nu esti departe de adevar. In prezent, foarte multe persoane aleg sa cumpere obiecte personalizate gratie designului deosebit si unicitatii acestora. Un obiect personalizat se poate transforma oricand in cadoul ideal sau, daca l-ai achizitionat chiar pentru tine, va exprima faptul ca esti o persona a carei preferinte graviteaza in jurul originalitatii si ineditului.

Avand in vedere ca obiectele inscriptionate cu poze sau mesaje sunt la mare cautare, pentru a usura porocesul de inscriptionare al textilelor s-au creat niste produse speciale ce se numesc folii termotransfer. Disponibile intr-o gama variata de forme si culori, foliile termotransfer se pot adapta cu usurinta la textura unor tipuri variate de materiale si sunt foarte rezistente.

Daca vrei sa achizitionezi folii termotransfer si nu stii la cine ai putea sa apelezi, iti recomandam sa consulti oferta variata de astfel de produse disponibila la firma Multisign. Cu o experienta indelungata in comercializarea de accesorii si echipamente ce sunt utilizate in industria publicitara si in signalistica, firma Multisign va pune la dispozitie servicii personalizate de o calitate ireprosabila si foarte avantajoase din punct de vedere al pretului.

O varietate de folii termotransfer in oferta companiei Multisign! Cum pot fi utilizate?

Companie Multisign comercializeaza doua tipuri de folii termotransfer: folii imprimabile si folii cutter-plotter ce se pot inprima solvent sau eco-solvent.

Foliile termotransfer cutter-plotter se impart, la randul lor, in trei categorii. Prin urmare, in functie de necesitati, ai posibilitatea de a alege: folii cad-cut SportsFilm, folii cad-cut Flock si folii cad-cut Reflective.

Foliile termotransfer de tipul cad-cut Flock au o suprafata catifelata, sunt disponibile in mai multe culori si sunt dotate cu suport adeziv. Aceste folii termotransfer au materialul usor de decolorat si firele de flock sunt dispuse extrem de dens. Foliile cad-cut Flock sunt potrivite pentru inscriptionarea materialelor din polyester, bumbac sau combinatii ale acestora. Aceste folii termotransfer nu prezinta riscuri din punct de vedere al toxicitatii si pot fi utilizate cu succes in personalizarea hainutelor celor mici. Foliile cad-cut SportsFilm sunt asemanatoare foliilor cad-cut Flock si se foloesc in special in aplicatii mai dificile si pentru a inscripriona literele mici. In ceea ce priveste foliile termotransfer Reflective, acestea sunt utilizate pentru aplicatii reflectorizante pe substraturi de polyester, bumbac si alte combinatii din aceste materiale.

Follile termotransfer imprimabile se grupeaza in: folii cad-color SuperTek Opaque, folii cad-color Sublistop, folii cad-color FoilTek, folii cad-color SuperTek Clear, folii cad-color SportsFilm si folii cad-color Sublistop. Podusele din acasta categorie sunt realizate din poliuretan si se recomanda a fi folosite pentru printere ce imprima cu cerneluri pe baza de eco-solvent si solvent si au in componenta adevizi “Stick to anything”.

Folii multitransfer de calitate de la Multisign!

De la compania Multisign ai posibilitatea de a achizitiona folii termotransfer de diferite tipuri si care se pot utiliza intr-o gama variata de aplicatii. Mai mult decat atat, garantia acestor produse este asigurata de profesionalismul si seriozitatea echipei Multisign.

Leave a Reply