Folii Samsung

folii samsung

 

Smartphone-ul este in prezent un gadget foarte uzual, care este la indemana oricui. Putine persoane ar fi anticipat poate, cu mult timp in urma faptul ca vor putea utiliza un telefon mobil si pentru alte activitati decat trimiterea unui mesaj sau simpla convorbire. Tehnologia a evoluat, insa au aparut si modalitati prin care noi, utilizatorii de rand ne putem proteja propriul telefon mobil. De exemplu, principalele metode de protectie a ecranelor smartphone-urilor sunt reprezentate de folii de protectie, printre care se numara si folii Samsung.

CARE SUNT MOTIVELE PENTRU CARE ESTE INDICAT SA FOLOSIM FOLII SAMSUNG?

In general, o folie de protectie are ca principal scop, sa protejeze telefonul de micile zgarieturi care ar putea aparea din neatentie, sau de praful si petele care se depun de obicei pe ecran. Insa, in ultima perioada au aparut folii cu un grad foarte mare de protectie, care protejeaza ecranele telefoanelor de socuri si cazaturi. Exista folii compuse din 4 straturi speciale, cu grosimea totala de 0.2 mm, stratul de suprafata fiind creat dintr-un material special care “se vindeca” in timp eliminand orice urma de zgarietura. Datorita compozitiei folosite partea autocolanta a foliei, aceasta nu lasa nici o urma in cazul in care se doreste schimbarea sau inlaturarea ei. Aceste tipuri de folii nu se gasesc la producatorii obisnuiti, ci doar la cei care investesc in cercetare. Samsung este o companie care are grija de produsele sale si de aceea veti gasi folii Samsung care sa fie mai mult decat simple protectii impotriva prafului si a zgarieturilor. Pentru a fi siguri ca achizitionati folii Samsung originale va recomandam sa apelati la distribuitori de incredere, printre care se numara si compania Smart Protection.

CATE TIPURI DE FOLII SAMSUNG EXISTA?

Daca veti cauta categoriile de folii Samsung puse la dispozitie de catre compania Smart Protection,veti gasi mai multe variante potrivite pentru dumneavoastra. Foliile clasice ofera protectie speciala cu acoperire fullbody (fata-spate), are calitate premium iar avantajul este ca nu este vizibila. Foliile “ultra smart protection”  (“protectia de sticla”- denumire intalnita tot mai des in Romania) – este un produs de calitate superioara si ofera utilizatorului o senzatie unica atunci cand foloseste telefonul, avand cel mai mare grad de rezistenta existent in prezent. Folia “privacy smart protection” – este o folie mata, placuta la atigere si care va ofera protectia informatiilor private. Este rezistenta la zgarieturi si este anti reflexie. Mai exista folia “mirror smart protection”, aceasta fiind o folie pentru spatele telefonului, cu o calitate premium. Cei pasionati de imaginea lor, se pot bucura de un telefon-oglinda perfect.

CUM POT ACHIZITIONA FOLII SAMSUNG DE LA SMART PROTECTION?

Pentru a achizitiona folii Samsung de la compania Smart Protection, va invitam sa accesati site-ul lor, smartprotection.ro. Pe acest site veti gasi nu doar toata gama de produse. Firma comercializeaza folii pentru telefoane, tablete, laptopuri, ceasuri smartwatch si alte accesorii. Intrand la fiecare categorie, veti gasi detaliile produselor si pretul lor. In cazul in care aveti vreo intrebare, o puteti adresa prin intermediul ferestrei de messenger pe care o are site-ul, unde unul dintre reprezentantii firmei este pregatit sa va ofere raspunsuri. Comanda se face pe site, iar la minim 70 de lei, obtinand transport gratuit.

 

Leave a Reply