Foie-gras – o deliciu culinar de care te poti bucura nonstop cu Euro Indal!

slider1Si tu te numeri printre cei care s-au indragostit de foie-gras inca de cand l-ai degustat in tara de origine? Ai vrea sa ai ocazia sa iti rasfeti si invitatii sau clientii restaurantului cu un astfel de preparat? Cei de la Euro Indal vor sa aduca cele mai cunoscute delicatese culinare din lume si la noi in tara si astfel, vei avea un partener de incredere de unde vei putea sa iti procuri tot ceea ce te intereseaza.

La Euro Indal, vei gasi intotdeauna foie-gras de cea mai buna calitate intrucat acest furnizor colaboreaza cu parteneri de incredere astfel incat sa poata raspunde exigentelor restaurantelor de lux si a firmelor de catering. Pentru a te putea convinge de acest lucru, nu iti ramane decat sa ii contactezi pe cei de la Euro Indal si sa incerci produsele lor: vei fi cucerit pe loc!

Cum savurezi ca la carte foie-gras?

Asa cum se stie, foie-gras-ul se numara printre cele mai cunoscute delicatese din bucataria frantuzeasca. Daca vom fi curiosi sa consultam cartile de istorie culinara, vom vedea ca acest preparat are o vechime de mai bine de 4000 de ani si iata ca si astazi se gaseste in continuare in restaurante si pe mesele multora dintre noi. Acest foie-gras aduce in prim plan o savoare catifelata pe care nu ajungi sa o uiti prea curand.

Avand la baza ficat de gasca sau de rata, foie-gras-ul ajunge sa aiba un gust absolut inconfundabil: aceste pasari domestice sunt hranite excesiv in ultimele zile inainte de sacrificare pentru ca ficatul lor sa aiba dimensiuni mai mari decat de obicei. Odata preparat, foie-grasul poate fi gasit in diferite forme: foie-gras crud, foie-gras intreg, foie-gras semipreparat, foie-gras tip pateu, foie-gras in vid sau cutii etc.

Daca si tu esti curios sa afli cum se consuma acest foie-gras, trebuie sa stii ca il poti consuma cu usurinta pe felii de paine prajita, sau in diferite salate asa cum vei putea vedea in numeroase restaurante. Adauga langa foie-gras si niste fructe precum portocale si smochine si vei avea o garnitura delicioasa! Se recomanda ca foie-gras-ul odata dezambalat, sa fie consumat cat mai repede, in maxim 5 zile. Bineinteles, nu trebuie sa uiti si paharul de vin rosu: in acest fel, vei fi sigur ca vei savura aceasta delicatesa asa cum trebuie!

Unde poti gasi un furnizor de foie-gras?

Nu-i asa ca te vezi intr-un restaurant frantuzesc savurand foie gras pe paine prajita? Astazi, este mult mai usor sa iti procuri foie-gras de calitate superioara daca contactezi furnizori specializati in domeniu. In acest caz, poate fi vorba si despre Euro Indal, un partener de incredere atunci cand vine vorba de produse specifice gastronomiei de lux. Pe langa foie-gras, cei care aleg sa colaboreze cu firma Euro Indal vor putea dispune de confit de canard, carne de porc mangalita, carne de prepelita, piept de rata afumat etc.

Toate aceste produse sunt importate si distribuite persoanelor juridice care detin restaurante, firme de catering si alte astfel de afacerii. Produse marca Euro Indal sunt pastrate si ambalate in mod corespunzator astfel incat totii clientii care le aleg sa fie mai mult decat multumiti. Euro Indal va face intotdeauna diferenta in ceea ce priveste alimentele de lux!

Euro Indal – rasfata-ti clientii cu foie-gras rata sau foie-gras gasca!

Leave a Reply