Focare seminee Weekend!

e556b0cc2543a753bbb30f631bb687f8Un semineu este ideal pentru a infrumuseta livingul si pentru a da un aspect cald si primitor casei tale. Compania Weekend distribuie focare de seminee marca Ferlux pentru arderea de lemne. Ferlux Chimeneas y Barbacoas este un important producator de seminee din Spania, cu care societatea Weekend are o colaborare ce dureaza de multi ani.

Weekend este distribuitor de focare Ferlux oferind clientilor produse cu un design deosebit, independente si care se pot incadra in orice decor. Alege cele mai bune focare pentru locuinta sau afacerea ta doar de la firma Weekend! Aceste focare pentru seminee nu numai ca incalzesc eficient spatiul in care sunt amplasate, dar ofera si un aspect frumos si elegant. Focarele de acest tip ofera un decor special oricarei incaperi, focul oferind o atmosfera diferita de oricare alta ce poate fi obtinuta prin jocul de lumina calda. Toate aceste focare seminee Weekend comercializate sunt oferite la un raport avantajos calitate-pret.

Frumusetea focarelor seminee

Focarele comercializate au dimensiuni si greutati diferite, in functie de model, fiind incastrate in perete. Focarele marca Ferlux au puteri de functionare de la 10 la 14 KW, pentru arderea de lemne. Ele pot avea forme diferite, cum ar fi prismatice, plane, curbe, de tip bloc sau tip caseta, astfel ca se incadreaza in mai multe decoruri, fie ele traditionale sau moderne. Alte variatiuni care apar sunt usa dubla si deflectorul din samota, care mentine caldura pentru mai mult timp.

La unele modele, clientii pot gasi proprietati ce cresc performantele unor focare de seminee obisnuite. Acestea sunt: dubla combustie (cresterea randamentului), clapeta de reglare tiraj (pastrarea caldurii inmagazinate) si prize de aer din exterior (folosirea aerului din exterior pentru ardere). Combustibilul folosit este lemnul, iar alimentarea se realizeaza manual.

Avantajul unui aspect cu totul deosebit este dublat de cel al puterii de incalzire al altor camere. Curatat periodic si montat corespunzator, focarul iti poate oferi performante extraordinare, timp indelungat. Focarele pot avea dimensiuni si greutati variabile, in functie de necesitatile clientilor. Firma colaboreaza cu societati din strainatate care asigura indeplinirea tuturor standardelor  de siguranta in exploatare si calitate, pentru a iti oferi produse deosebite.

Unde gasesti focare pentru seminee?

Compania Weekend, cu sediul in Sfantu Gheorghe, ofera solutii clasice pentru incalzirea spatiilor si nu numai. Firma se ocupa de comercializarea semineelor, sobelor, pieselor componente, cuptoarelor si sobelor de gatit, fiind si importator de sticla, vopsea si snur termoizolant. Toate produsele sunt oferite la un raport optim calitate-pret, fiind cele mai bune de pe piata de specialitate. Furnizorii companiei sunt producatori de renume in domeniu, aspect ce reprezinta garantia calitatii produselor comercializate. Toate produsele sunt distribuite in orice parte a tarii, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Achizitioneaza focare seminee oferite de compania Weekend pentru caldura si frumusetea casei tale!

Pentru mai multe detalii despre focare, ia legatura cu echipa de specialisti a firmei Weekend sau acceseaza pagina de internet a companiei. Specialistii iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie si iti vor oferi solutii optime si customizate care sa raspunda cerintelor si necesitatilor tale astfel incat satisfactia ta sa fie maxima.

Datele de contact ale firmei Weekend

Adresa: Str. Lunca Oltului, Nr.7, Sfantu Gheorghe

Telefon: 0723 180 090

Email: office@weekendsrl.ro

Leave a Reply