Focare seminee prin compania Weekend!

ee84f131180fa48d787c4dc7a33dbd9ePentru iarna care se apropie ai nevoie de focare seminee si sisteme de incalzire cat mai eficiente. Aceste tipuri de produse nu numai ca au o putere mare de incalzire, dar scad si pretul la factura de energie electrica intrucat ele utilizeaza lemnul ca si combustibil. Fiind printre cele mai eficiente metode de incalzire a caminului, acestea sunt utilizate din ce in ce mai des atat in locuintele personale ale beneficiarilor, cat si la receptia unor pensiuni, hoteluri sau alte spatii publice. Pe langa un confort termic, aceste focare seminee de la Weekend pot foarte usor sa infrumuseteze orice interior sau living, conferindu-i un aspect calduros, de camin.

Gratie varietatii de modele de focare seminee, le poti alege pe cele care indeplinesc cerintele si exigentele tale si pe cele care se vor adapta spatiului sau casei tale. Oferite la preturi avantajoase, aceste produse sunt fiabile, rezistente, realizate din materiale de calitate, de catre producatori renumiti in domeniu si livrate de catre echipa Weekend in orice colt al tarii, pana la tine acasa. In cazul in care nu esti convins ce produse sa alegi, vei beneficia de consultanta de specialitate de la echipa Weekend pentru a face alegerile adecvate.

Focare seminee – pentru caldura caminului tau!

Aceste focare seminee se pot adapta cu usurinta nu numai unui decor rustic, dar si unui decor modern datorita modelelor moderne si ingenioase comercializate. Focarele de seminee oferite de Weekend sunt produse de Ferlux Chimeneas y Barbacoas, unul dintre cei mai cunoscuti si experimentati producatori in acest domeniu de activitate. Produsele se mandresc si cu un design deosebit care va oferi un aspect unic si inedit interiorului tau. Din ce in ce mai utilizate in locuinte sau de catre designerii de interiori, focarele de seminee de la Weekend ofera garantia unor standarde de siguranta in exploatare. Produsele utilizeaza arderea pe lemne si pot avea dimensiuni si greutati variate in functie de optiuni.

Focarele de seminee au o mare capacitate de incalzire si pot fi modele diferite curbe sau plane, de tip caseta sau bloc. Avand puteri de functionare care variaza de la 10 la 14 kW, focarele au performante deosebite in utilizare. Cumparatorii pot opta pentru modele cu usa dubla sau cu deflectorul din samota, menite sa pastreze caldura un timp indelungat. Utilizatorii vor putea mari capacitatile focarelor prin dubla combustie care determina cresterea randamentului si cu ajutorul unei clapete de reglare care pastreaza caldura inmagazinata.

La Weekend vei gasi focare seminee profesioniste!

Achizitioneaza acum focare seminee pentru a fi pregatit pentru sezonul rece. Vei putea sta astfel cu cei dragi in jurul focului, sa te bucuri de seri linistite si sa te simti confortabil intr-un spatiu calduros. Gasesti la compania Weekend si sobe de gatit, cuptoare si piese componente pentru aceste produse. Conditiile de achizitie si livrare sunt cele mai avantajoase pentru clienti. Vei avea la dispozitie solutii customizate care vor satisface exigentele tale. Alege produsele potrivite de la compania Weekend si vei avea garantia unor produse de calitate care vor conferi casei tale un aspect nou si calduros.

 

Datele de contact ale firmei Weekend

Adresa firmei: Str. Lunca Oltului, Nr.7, Sfantu Gheorghe

Telefon: 0723 180 090

Email: office@weekendsrl.ro

Leave a Reply