Firme transport persoane

firma transport persoane

Firmele de transport persoane avand experienta in domeniul acesta, sunt printre companii ce pot sa asigure transportul persoanelor in Romania, acoperind cele mai frumoase si de asemenea importante trasee atat interjudetene cat si urbane, pe rute diverse avand plecare de exemplu din capitala, din Targu Mures, din Brasov, Oradea sau Targu Jiu ori Bistrita si altele, catre multe alte orase din toata tara. Principala activitate desfasurata de catre o astfel de firma este reprezentata, asa cum putem deduce, obiectul acestora de activitate, cel de „transport terestru de persoane”.

Secretul succesului in acesta firma, va sta mereu in strategia specifica de dezvoltare a unei companii de transport, in ce presupune organizarea lor interna, care e una temeinica, dar si in munca depusa de catre echipele interne ale specialistilor, toate pentru a putea asigurarea siguranta si ritmicitatea curselor, pentru a respecta orelor ce erau prevazute in cadrul programului de transport si la final, toate ca sa se ajunga la fidelizarea calatoriilor.

Rute de transport intern

Firmele de transport persoane au fost alaturi intotdeauna de clientii si de pasagerii lor, putand sa le ofere niste rute de transport ce vor acoperii in general traseele sintre cele mai importante din intreaga tara.

Pentru a putea fae face rezervari, e suficient sa completeze viitorii pasageri, acele formulare ce sunt puse la dispozitie in cadrul site-urilor si paginilor firmelor, ca de exemplu al celor de pe www.transport-personal.ro, insa pot de asemenea sa contacteze cel mai aproapiat dispecerat sau agentie.

Rute de transport externe

Firmele specializate in transport au autocare ce sunt dotate modern, avand aer conditionat si in general  cu tot confortul necesar ca sa poata avea parte toti pasagerii de calatorii lungi si sigure.

Pentru rezervari ce pot fi facute la atfel de curse, viitorii pasagerii trebuie doar sa se prezinta in cadrul  agentiilor sau al dipeceratului sau ori pur si simplu pot sa acceseze acele pagini online pe care le au firmele de transport, apoi completeaza un formular ce e special destinat acestor comenzi de transport.

Dintre facilitatile acordate de firmele de transport persoane se poate numara inclusiv organizarea  transferurilor din tara spre cursele externe ce sunt oferite in mod gratuit in diverse situatii, iar confirmarea rezervarilor poate fi facuta atat online cat si telefonic cand este achitata contravaloarea biletului cu minim 48 de ore inainte de a pleca, stiut fiind si faptul ca este acceptat un maxim de 45 kg pentru bagajul ce e  inclus in contravaloarea unui bilet de transport.

E interzis pasagerilor sa faca transport al unor substante periculoase sau al stupefiantelor, al bauturilor alcoolice, tigarilor, fiind permise numai in anumite cantitati mici, folosite pentru uzul personal.

In cazul efectuarii transportului pe niste rute externe trebuie sa fie prezentate si anumite acte ca:

  • cartea de identitate / pasaportul calatorului;
  • biletul de calatorie.

Transportul de personal

Atunci cand un client este reprezentat al unei companii ce are  angajati multi si isi doresc, ca respectivii anagajatii sa poata ajunge in fiecare zi la anumita oraclar stabilita la lucru, poate apeleze in scopul acesta la firme specializate in transportul efectuat pentru personalului angajat.

Leave a Reply