Firma deratizare

firma deratizare

Soarecii pot sa fie intalniti in libertate dar si in cladiri, acestea patrunzand intotdeauna in casele oamenilor precum si in depozite sau in grajdurile animalelor. Aceste mamifere sunt animale nocturne din acest motiv sunt destul de rar vazute de oameni in timpul zilei.

In spatiile ce favorizeaza aparitia lor, infestarea cu soareci este posibil sa apara mai frecvent decat infestarea cu sobolani.

O femela din aceasta specie poate sa nasca si pana la 8 pui, acestea atingand maturitatea sexuala spre varsta de 6 saptamani. Daca au conditii favorabile, in marea majoritatea a cazurilor atunci cand traisc pe laga casele oamenilor, se poate ajunge ca o femela sa nasca si de pana la 6 ori intr-un an.

Soarecii pot sa consume orice fel de aliment, prin consum putand sa le si infesteze. In casele oamenilor aceste rozatoare pot sa fi gasite de regula in camari ori in alte locuri ce presupune depozitarea de alimente. Pentru limitarea accesul catre alimente a acestor rozatoare, specialistii DeratizareBucuresti.ro recomanda ca alimentele sa se pastreze intotdeauna in recipiente care sa fie inchise. In acelasi timp, se recomandata sa se astupe toate gaurile care exista pentru a se limita in orice fel patrunderea soarecilor in locuinte.

Ca sa nu fie atrasi soarecii pe langa locuinte, specialistii recomanda deasemenea sa fie pastrate in recipiente care sa fie inchise, toate resturile alimentare, iar in cazul vaselor, sa se spale imediat dupa ce sunt utilizate.

Metode de combatere al soarecilor

Soarecii intotdeauna vor cauta mancare la distante ce sunt mici fata de locul in care isi au cuibul, din acest motiv, capcanele trebuie sa fie amplasate intotdeauna in acele zone in care se observa activitate.

In functie de care sunt circumstantele in cazul fiecarui spatiu in care actioneaza specialistii unei firme de deratizare, aceasta se poate efectua in diferite moduri:

–   deratizarea la exterior se face pentru a prevenii aparitiei soarecilor si este facuta de specialisti prin amplasarea unor substante raticide chiar la cativa zeci de metri distanta fata de zona ce se doreste a fi  protejata. In acelasi timp, raticidele este bine sa fie amplasate chiar si de jur-imprejurul respectivei zone;

–  deratizarea la exterior este necesara pentru a extermina rozatoarele a caror prezenta este deja certificata intr-o anumita zona si aceasta operatiune se face prin urmarirea gaurilor care sunt specifice unor cuiburi de soareci. In apropierea acestor gauri se vor amplasa sursele de otrava raticida;

–  deratizarea la interior se face si pentru a preveni sau pentru a extermina, prin aplicarea diverselor capcane care sunt pregatite cu atractanti.

Produse pentru deratizare

Pentru deratizarea care urmeaza sa se faca la exteriorul cladirilor se utilizeaza de catre firmele de deratizare, otrava raticida care poate sa fie de diferite tipuri, respectiv pasta, granule deshidratate sau cerata.

Combinarea de mai multe tipuri de raticide duce la ertitudinea ca cel putin unul dintre ele o sa ajunga la soareci. Aceasta otrava raticida trebuie sa fie plasata in acele statii de intoxicare care pot sa fie  inchise cu cheie, in acest fel putand sa prevenim ingerarea in mod accidental de catre alte specii, nonvizate.

Leave a Reply