Fermierii harnici cumpara pui de o zi de la Vital Best Nutrition

Carui fermier nu ii place sa aiba curtea plina de gaini sanatoase, outoare, care zilnic fac ousoare proaspete si au o carne atat de frageda si gustoasa, cu un gust inconfundabil? Carei gospodine de la tara nu ii place sa prepare o supa de taietei cu carne de gaina crescuta in curte, sau o friptura delicioasa de pui? Spre deosebire de carnea de pasare de pe piata, cea de la gainile crescute in curte are cu totul alt gust, alta savoare, alta culoare, chiar si alt miros. Gainile nestresate fac oua de calitate, iar puii crescuti natural, fara antibiotice si hormoni de crestere, sunt mai gustosi! Daca vreti sa puneti pe masa carne de pasare eco din curtea proprie, achizitionati din timp pui de o zi din oferta companiei Vital Best Nutrition.

Vital Best Nutrition va ajuta sa transformati pui de o zi in gaini harnice si cocosi deliciosi

            In oferta companiei Vital Best Nutrition, aveti o gama variata de pasari dar si furaje, seminte de cereale, hrana pentru animalele de companie, produse pentru gradina, hranitori si adapatori, aditivi si accesorii de confort termic. Practic, Vital Best Nutrition va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru ca puii de o zi sa se transforme in pasari de curte frumoase care dau gust si savoare mancarii.

In functie de preferintele dvs., puteti achizitiona pui de o zi de carne, de oua sau rasa mixta. Asadar, daca obisnuiti sa mai vindeti oua si prin vecini sau sa trimiteti copiilor la oras, puii de o zi de oua sunt ideali! O singura puicuta poate da peste 300 de oua pe an, si, desi nu cresc foarte mult in greutate, aceste pasari ofera oua proaspete zilnic pe perioada verii si chiar si in anotimpul rece! Magazinul Vital Best Nutrition comercializeaza pui de o zi de oua Isa Brown, cel mai des utilizat hibrid de catre fermierii din Europa.

Sunteti o persoana careia ii place sa manance carne sanatoasa de gaina in ciorbe, supe, pe gratar sau in felul doi? Va place sa va surprindeti familia si invitatii cu mancaruri cu un gust deosebit? Atunci trebuie sa achizitionati pui de o zi de carne, ce apartin hibridului Ross 308. Puii de o zi de rasa mixta sunt in general cei pentru carne-oua sau oua-carne, in functie de rezuiltatele pe care le doriti dvs. Asadar, va recomandam achizitionarea de pui de o zi rasa mixta pentru carne-oua deoarece ajung la greutati de pana la 5 kg gaina si 7 kg cocosul, pe cand cei pentru oua-carne au rezultate bune la ouat!

Pui de o zi pentru carne si oua gasiti numai la Vital Best Nutrition

Fie ca vreti sa achizitionati pui de o zi, furaje, sau alte accesorii, cel mai bun loc sin care puteti sa faceti asemenea achizitii este magazinul Vital Best Nutrition. Expertii in domeniu va ofera pui de o zi de gaina, de curca, de rata, de gasca, si chiar de bibilica, in functie de carnea pe care o preferati. Vital Best Nutrition livreaza pui de o zi de gaina pentru oua, carne sau rasa mixta, pui de o zi de curca rasa BIG 6 sau rasa bronzat, boboci de rata Pekin si Mulard, boboci de gasca de o zi si pui de bibilica.

Leave a Reply