Ferestre lemn solutia perfecta pentru ierni fara griji!

 

Venirea anotimpului rece mereu pune proprietarii de case si apartamente pe ganduri legat de cum sa isi asigure cele mai optime conditii pentru ca temperaturile scazute de afara nici sa nu se simta. Cel mai des pierderile de caldura se realizeaza prin intermediul ferestrelor si atunci, datorita calitatii care a scazut o data cu trecerea timpului. Daca va ganditi sa inlocuiti ferestrele atunci cu siguranta va intrebati care ar fi cele mai bune optiuni. Desigur, pe piata sunt o multime de optiuni dar cea care se remarca cel mai mult este reprezentata de ferestre lemn.

Ferestre lemn cu avantaje pe care nimeni nu trebuie sa le ignore!

Cu toate ca mai nou este la moda sa se instaleze ferestre lemn, totusi sunt de tinut cont avantajele pe care le prezinta si nu doar private din prisma frumusetii pe care o ofera spatiilor prin estetica deosebita. Desigur, aspectul estetic este si el important dar aceste ferestre lemn prezinta si o durabilitate excelenta in comparatie cu alte materiale precum PVC sau aluminiu. In aceste cazuri din urma rezulta o degradare timpurie mai ales la elementele de feronerie ceea ce creeaza necesitatea de a le inlocui destul de curand.

Un alt avantaj care se remarca este rezistenta deosebita fata de agresiunile conditiilor meteorologice iar astfel aveti garantia ca indiferent care este starea vremii ferestrele nu sunt puse in pericol. Siguranta este o alta caracteristica importanta intrucat detine un sistem de inchidere robust si destul de greu de deschis.

Lemnul este un material care nu isi schimba culoarea o data cu trecerea timpului. Din contra, este usor de intretinut iar periodic se poate lacui astfel incat sa arate ca nou. Ofera un aspect cald si natural care nu ar trebui sa lipseasca nici unei locuinte.

Din punct de vedere al izolatiei si la acest capitol sta destul de bine deoarece functioneaza precum o bariera impiedicand trecerea caldurii spre exterior avand o eficienta termica foarte apreciata. Desi este un produs care ofera o etanseitate ridicata lasa profilul sa respire adica permite reglarea umiditatii. Alte proprietati pe care le ofera este ca nu rugineste, nu se corodeaza iar daca aceste ferestre lemn sunt intretinute corect pot sa reziste foarte bine.

Alegeti materialul din lemn si veti vedea cat de bine vor rezista ferestrele in timp!

Traditia utilizarii lemnului pentru a realiza diverse constructii dateaza inca din antichitate ceea ce inseamna ca de-a lungul timpului a reusit sa isi dovedeasca proprietatile pe care alte tipuri de profile incearca doar sa le imite. De-a lungul timpului procesele de fabricare de ferestre lemn s-au modernizat si permit fabricarea in masa astfel incat sa intruneasca toate avantajele enumerate. Procesul de fabricare utilizeaza echipamente moderne, de ultima generatie si, in timp, s-au efectuat multe studii si s-au si pus in practica astfel incat sa se reuseasca sa se ofere ferestre lemn de calitate superioara.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceste ferestre lemn este sa accesati site-ul www.ferestrezedra.ro unde veti putea gasi toate informatiile necesare despre acestea dar si datele noastre de contact pentru a discuta cu specialistii nostri despre posibilitatile de instalare.

Leave a Reply