Fatade ventilate realizate de Arcom Glass

Schuco_copy_1Cei care au calatorit in vestul Europei, fie ca turisti, fie pentru a munci au remarcat cu siguranta ca exista o diferenta destul de mare intre cladirile noastre si cele de acolo. In tari precum Germania, Italia, Austria, Spania sau Franta exista deja o obisnuinta in randul cetatenilor sa isi monteze fatade ventilate. Acestea au inceput sa aiba cautare si la noi in tara, datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le prezinta si a costurilor avantajoase, care in timp se amortizeaza complet.

Despre fatade ventilate cu specialistii firmei Arcom Glass

Dac doriti sa achizitionati pentru locuinta sau cladirea de birouri pe care o detineti, fatade ventilate puteti apela cu incredere la profesionistii firmei Arcom Glass din Bucuresti. Exista mai multe tipuri de fatade ventilate: placate cu placi metalice, placate cu aluminiu compozit, placate cu teracota etc.

Iata principalele avantaje pe care le au diversele tipuri de fatade ventilate:

– montarea unor fatade ventilate este simpla si rapida

– sunt usor de intretinut

– materialele din care sunt realizate diversele tipuri de fatade ventilate confera un micro- climat in respectiva cladire, rezultand astfel un consum redus de energie si inclusiv bani mai putini cheltuiti pentru intretinere

– confera eficienta si economie pentru folosirea energiei

– prin intermediul unor fatade ventilate se asigura o ventilatie naturala a peretilor exteriori, rezistenta ridicata la foc si izolatie fonica foarte buna

– accesul in cazul unor reparatii se face relativ simplu

– in timpul verii se asigura protectie, iar iarna nu este permis aerului rece sa patrunda in cladire

Informatii utile despre firma Arcom Glass care va ofera fatade ventilate

Firma Arcom Glass a fost infiintata in urma cu 21 de ani si se ocupa cu constructia de fatade, inclusiv fatade ventilate. Produsele oferite de aceasta firma sunt de cea mai buna calitate, iar preturile la care sunt comercializate sunt foarte convenabile. Stim cat de greu este in ziua de astazi sa gasiti o firma serioasa, cu o reputatie buna, in care sa aveti incredere pentru a colabora pentru un anumit serviciu. Arcom Glass se numara printre firmele in care se merita sa aveti incredere. Echipa acesteia firme din Bucuresti este alcatuita din profesionisti, persoane cu o vasta experienta in domeniu, capabile sa raspunda prompt si sa ofere solutii inovative si eficiente pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti. Datorita atuurile pe care le detine, Arcom Glass se numara printre cele mai cautate si solicitate firme de profil din Capitala. Aici vi se ofera, daca aveti nevoie, consultanta pentru proiectele pe care le solicitati. Arcom Glass poate deveni un partener de nadejde, pe care va puteti baza de fiecare data cand aveti nevoie.

Doriti sa contactati echipa Arcom Glass pentru  a cumpara fatade ventilate?

In cazul in care sunteti decisi sa va montati fatade ventilate, nu trebuie decat sa luati legatura cu reprezentantii Arcom Glass, fie prin telefon, fie prin e-mail. De asemenea, daca sunteti curiosi sa aflati cat mai multe despre serviciile, produsele si proiectele intreprinse de echipa acestei firme bucurestene, puteti sa vizitati adresa web arcomglass.ro.

Leave a Reply