Facility Distrib-Tot ce ai nevoie in materie de uleiuri motor

Fluiditate, rezistenta la temperaturi inalte, rezistenta la oxidare si rezistenta la solicitari mecanice. Acestea sunt doar cateva din proprietatile pe care uleiurile de motor trebuie sa le aiba. De calitatea uleiurilor depinde randamentului motorului dar si durata de viata a echipamentului cu motor. Cea mai variata oferta in materie de uleiuri motor o gasesti la Facility Distrib.

Specializata in solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale, Facility Distrib include in oferta sa si o gama variata de uleiuri motor, in special lubrificanti benzi transportoare si vaselina industriala. De asemenea, ai accesul si la o gama completa de uleiuri hidraulice, uleiuri industriale.

Uleiurile de motor sunt rezistenti la presiuni mari de contact, temperaturi inalte si medii puternic corozive. Pe scurt, ai solutii practice si de ultima generatie atat pentru cresterea randamentului echipamentelor cat si pentru protectia desavarsita a motoarelor.

Produsele puse la dispozitie pot fi achizitionate la preturi competitive si livrate in toata tara. Cu solutiile propuse de Facility Distrib prelungesti durata de functionare a echipamentelor si cresti productivitatea in sectorul industrial.

Uleiuri motor-Protectie remarcabila, functionare optima in medii puternic corozive

Dupa combustibil, uleiul de motor este partea cea mai solicitata si mai folosita in cadrul unei masini. Uleiul este special conceput pentru a unge partile in miscare dintr-un motor cu combustie, astfel ca frecarea dintre piesele metalice sa fie executata la parametri optimi si fara uzura. Practic, uleiul de motor protejeaza piesele interne de rugina, asigurandu-le totodata randamentul in timpul functionarii motorului.

Ce trebuie sa stii despre uleiurile de motor?

Esential la un ulei de motor este vascozitatea. Aceasta trasatura oscileaza in functie de temperatura. Este bine de stiut faptul ca, uleiurile de motor se clasifica in trei mari categorii, si anume: uleiuri minerale, uleiuri sintetice si uleiuri semi-sintetice.

Performanta uleiurilor de motor consta in capacitatea de pompare la temperaturi joase, stabilitatea la temperaturi ridicate si protectia impotriva depunerilor. Un ulei de motor bun poate reduce nivelul de uzura al motorului, crescand, totodata, potentialul de economie la combustibil.

Cel mai important, uleiul creste eficienta motorului, inclusiv durata de viata a acestuia.

In alegerea uleiurilor de motor trebuie sa se aiba in vedere lubrefierea corecta si racirea pieselor in frecare, reducerea uzurii, prevenirea depunerilor, pornirea usoara la temperaturi joase, rezistenta la oxidare in conditii de temperaturi ridicate, inclusiv reducerea emulsiilor poluante.

Facility Distrib-Ghid uleiuri motor. Solutii de la A la Z

Achizitioneaza cele mai performante uleiuri motor din oferta Facility Distrib si creste productivitatea echipamentelor din sectorul industrial si nu numai.

Uleiurile de motor inclus in oferta Facility Distrib se remarca prin protectie remarcabila, lubrifierea rapida la orice temperaturi, protectia excelenta la temperaturi inalte si operarea mai eficienta a motorului intr-un interval mai mare de temperatura. In timpul exploatarii, uleiurile prezinta o inalta stabilitate, putand fi utilizate la temperaturi extreme.

Uleiurile au o densitate si un indice de vascozitate ideal pentru utilizarea lor pe diverse utilaje industriale si nu numai. Gratie compozitiei lor, uleiurile nu fac spuma, sunt greu inflamabile si prietenoase cu mediul inconjurator.

Facility Distrib asigura nu doar uleiuri motor in gama completa ci si o serie de lubrificanti, uleiuri hidraulice si vaseline. Pentru informatii suplimentare si comenzi, acceseaza www.facilitydistrib.ro.

Leave a Reply