EVOMEC 100 ML – unul dintre cele mai utilizate produse de catre medicii veterinari!

Evomec-228x228Sanatatea animalelor pe care le crestem in gospodarie este foarte fragila, mai ales atunci cand sunt in procesul de crestere si dezvoltare. De aceea, cel mai bine este vaccinarea si administrarea de medicamente  care sa le intareasca imunitatea si sa le protejeze de actiunea parazitilor interni si externi. Aceste produse medicamentoase pot fi administrate in urma recomandarilor primite de la un medic veterinar, sau in caz de urgenta, chiar si la sfatul unui farmacist.

EVOMEC 100 ML este  unul dintre cele mai utilizate produse medicamentoase impotriva endoparaziţilor cât şi a ectoparaziţilor, actiunea acestuia fiind eficienta  la bovine, ovine, caprine  dar şi porcine. Unde il puteti gasi? Farmacia online Veterinara.ro va sta la dispozitie cu EVOMEC 100 ML oricand, aceasta avand produsele mereu pe stoc. Pretul este unul foarte accesibil, astfel ca oricine poate achizitiona acest medicament extrem de eficient.

Produsul este disponibil sub forma de solutie injectabila, pentru ca actiunea sa acestui medicament sa fie mai rapida si mai sigura. Toate animalele mentionate mai sus au nevoie de aceasta injectie, intrucat ele sunt predispuse la imbolnavire rapida, ce poate duce la moartea acestora. Prin urmare, evitati daunele si protejati viata animalelor cu ajutorul unui produs medicamentos care isi dovedeste utilitatea de fiecare data.

EVOMEC 100 ML – indicatii si mod de folosire

Dupa cum ati vazut, acest produs poate fi utilizat cu succes atat la bovine, cat si la ovine , caprine si porcine. In ceea ce priveste bovinele, viermii gastrointestinali care le afecteaza sanatatea sunt numerosi. De exemplu, viermi precum: Oesophagostomum radiatum, Ostertagia spp., Haemonchus spp, Toxocara vitulorum sau multe alte specii de viermi pulmonari, atat sub forma de larve, cat si in stare adulta. De asemenea, parazitii externi trebuie tratati din timp. astfel, afectiuni precum raia, paduchi sau aparitia capuselor pot fi rezolvate cu ajutorul EVOMEC 100 ML.

La ovine si caprine si porcine situatia este aceeasi, numarul viermilor gastrointestinali si a parazitilor externi fiind la fel de mare. Atunci cand sunt inca in perioada de crestere, organismul animalelor este slab si supus la multe incercari. De aceea, ele trebuie ajutate cu aceste medicamente care le ajuta sa scape de paraziti si viermi, acestia fiind un daunator care nu le permite animalelor sa evolueze normal.

In plus, atunci cand acesti daunatori se inmultesc prea mult, animalul devine slabit si poate inceta din viata, pierderile fiind mari atunci cand este vorba despre mai multe exemplare. Cum se utilizeaza? EVOMEC 100 ML se administreaza subcutanat in diferite doze, acestea fiind stabilite de catre medicul veterinar in functie de greutate si special animalului.

De unde achiztionezi EVOMEC 100 ML?

In cazul in care va pregatiti sa vaccinati animalele si sa le ajutati sa se dezvolte armonios, fara probleme de sanatate, farmacia Veterinara.ro va sta la dispozitie cu o multime de produse medicamentoase. Printre acestea se numara si EVOMEC 100 ML, un produs injectabil care lupta impotriva viermilor gastrointestinali si a parazitilot extreni.

Leave a Reply