Evaluari de risc marca Pgc Security

Chit ca ne convine sau nu, in orice afacere exista riscuri la tot pasul, pe care trebuie sa ni le asumam si sa ne pregatim pentru ele. Tehnologia se schimba si se actualizeaza intr-un ritm rapid, iar odata cu ea trebuie sa ne adaptam si noi. Orice oportunitate care apare este insotita si de riscuri. Siguranta ta, a angajatilor tai si a bunurilor firmei tale trebuie sa se afle pe primul loc de prioritati.

Este de o importanta critica sa fii constient de riscurile posibile din domeniul tau de activitate. Indiferent de tipul de afacere, trebuie sa ai in vedere calitatea securitatii cladirii in care iti desfasori activitatile. Avantajul efectuarii unei evaluari de risc de catre niste specialisti ca cei din cadrul PGC Security consta in linistea ta.

Nu numai ca este de recomandat sa ti se faca o evaluare a riscurilor de niste specialisti, dar a devenit obligatorie. De ce?

Analiza de risc la efractie a devenit documentul de baza pentru abordarea si luarea masurilor de paza de catre o institutie sau de catre un agent comercial. Din punct de vedere legal, evaluarea de risc trebuie realizata obligatoriu pana la data de 30 iunie 2017. PGC Security va poate ajuta sa obtineti acest document in termenul prevazut de lege, dar si dupa aceasta data.

Nu uita ca institutiile si agentii comerciali sunt obligati sa isi realizeze analiza de risc la efractie de catre persoane care detin competente speciale, numite evaluatori de risc. Hotararea de Guvern 301/2012 prezinta noile norme de aplicare a legii 333/2003 cu privire la protectia si paza bunurilor, valorilor si a persoanelor.

Cine sunt PGC Security si ce ii recomanda?

PGC Security se prezinta ca o echipa compusa din profesionisti cu experienta vasta in domeniul securitatii private si militare. Angajatii gruparii sunt absolventi ai facultatilor de drept, psihologie si inalte studii militare. Ca specialisti, ei considera ca experienta si instictul sunt cele care duc la o evaluare de risc corecta.

Astfel, ei iti asigura o evaluare corecta a sistemelor de paza existente, ale obiectivelor publice si private deopotriva. Clientii lor sunt siguri ca sunt informati corect asupra nevoilor reale privind securitatea lor si a bunurilor lor.

Pentru a elimina problemele aparute in domeniul securitatii personale si a bunurilor, PGC ofera servicii de consultanta in securitate, evaluari de risc, manageriat de securitate, legatura intre beneficiar si organele de politie.

Printre clientii multumiti de serviciile de evaluari de risc PGC Security se afla banci recunoscute si firme de autoturism. Restaurante fast-food, magazine de imbracaminte sau incaltaminte, showroom-uri de masini sau de telefonie mobila – multe dintre ele au in comun securitate garantata de PGC.

Cartea lor de vizita mai este imbogatita si de certificari serioase, nu numai de clienti mari si seriosi. Calitatea serviciilor oferite de ei este recunoscta peste hotare prin diplomele si trofeele pe care le detin.

PGC Security sunt dispusi sa ajute pe oricine le cere ajutorul, pentru ei este important ca tu sa fii multumit.

Cerand consultanta referitoare la siguranta afacerii tale, esti pregatit pentru orice situatie nepravazuta si te poti ocupa in liniste de restul treburilor manageriale.

Leave a Reply