Eurotopserv- expertul tau in servicii deratizare Bucuresti!

deratizare BucurestiDaca sunteti in cautarea unor servicii de deratizare Bucuresti, va recomandam sa apelati la o companie experimentata si competenta in acest domeniu si anume- firma Eurotopserv. Aceasta reuneste in cadrul sau o echipa bine instruita si pregatita, care detine cunostintele necesare pentru a va oferi solutii optime si customizate menite sa solutioneze problemele cu care va confruntati.

Ce rol au serviciile de deratizare Bucuresti?

Serviciile de deratizare au in vedere atat prevenirea aparitiei rozatoarelor daunatoare, cat si combaterea acestora, de unde si denumirile de „deratizare preventiva” si „deratizare curativa”. Aceste operatiuni se efectueaza in orice spatiu este nevoie, fie acesta interior (scoli, institutii publice, depozite agro-alimentare, societati comerciale, spatii de productie, birouri, s.a.) sau exterior.

Specialistii companiei Eurotopserv aplica metode complexe de combatere integrata ce au drept scop atat controlul rozatoarelor daunatoare, cat si al agentilor patogeni.

Cand trebuie sa apelezi la servicii de deratizare Bucuresti?

Efectuarea operatiunilor de deratizare este obligatoriu sa se realizeze de doua ori pe an- primavara si toamna- inainte de decontaminarile profilactice. Bineinteles, in cursului anului sunt recomandate si deratizari de intretinere.

In functie de fiecare caz in parte, echipa Eurotopserv aplica diferite metode de prevenire sau combatere a sobolanilor si soarecilor. Dintre substantele folosite in aceste scopuri enumeram: cereale (orez, porumb, etc.) amestecate cu diferite substante si arome; momeli parafinate ce se utilizeaza in locuri umede, precum canale, santuri, conducte; momeala proaspata ce se afla sub forma de pasta si care ofera rezultate imediate datorita materiilor din compozitie (faina, grasimi vegetale si animale, arome).

Deratizarea se poate realiza prin diferite mijloace, dupa cum urmeaza:

  • Mijloace chimice- folosirea raticidelor
  • Mijloace fizice- ultrasunete (izgonesc sobolanii); unde electromagnetice (omoara sobolanii si soarecii)
  • Mijloace mecanice- statii de intoxicare, curse, capcane

De ce noi?

Ne vom asigura ca modalitatile alese va vor oferi rezultatele asteptate si maximum de eficienta astfel incat rozatoarele daunatoare sa nu mai reprezinte un pericol pentru sanatatea voastra (intrucat sunt purtatoare ale unor boli grave) si nici pentru bunurile materiale pe care le depozitati in anumite spatii (existand pericolul de a le distruge).

Ce mai trebuie sa stiti este ca substantele pe care le folosim fac parte din grupa III-IV de toxicitate, de aceea se aplica doar in statii de intoxicare a daunatorilor astfel incat sa se poata evita consumarea lor de catre animalele domestice. De asemenea, un alt lucru ce trebuie specificat este ca substantele respective se regasesc pe Lista produselor avizate de catre Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar-umana.

Suntem o echipa bine organizata, dinamica si flexibila, pentru care orientarea catre client si catre solutionarea problemelor cu care acesta se confrunta, este foarte importanta. Activitatea pe care o desfasuram se realizeaza in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare, lucru care denota siguranta si eficienta acestora.

Serviciile de deratizare oferite de catre compania noastra sunt prestate atat in capitala tarii, cat si in alte zone: Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Vrancea, Buzau, Ialomita, Calarasi, etc.

Daca soarecii si sobolanii reprezinta o problema pe care doriti sa o eliminati cat mai repede posibil, va recomandam sa apelati la serviciile de deratizare oferite de catre Eurotopserv din Bucuresti. Rezultatele vor fi imediate, iar voi va veti putea bucura de un climat sanatos si sigur!

Leave a Reply