Eurokapu Ellady ofera usi garaj!

dca7861cf5635820f3dbbff2d37659b5Atat pentru resedinte, cat si pentru spatiile industriale, compania Eurokapu Ellady ofera usi garaj de diferite dimensiuni si in variate tipuri constructive. Acestea nu numai ca sunt realizate la dimensiunile cerute, dar pot fi si montate de catre echipa firmei la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Confectionate din materiale de calitate, produsele au excelente capacitati de izolare si rezistenta mecanica deosebita. Aceste usi garaj au un design deosebit si pot fi realizate in mai multe culori cum ar fi maro, alb, imitatie de lemn.

Toate modelele de usi de garaj sunt izolate cu spuma poliuretanica, care confera o buna izolare termica si fonica. Usile de garaj se folosesc in spatiile industriale avand ca scop despartirea unor spatii interioare sau pentru a face legatura cu exteriorul. Inchiderea usilor de garaj este etansa, limitand patrunderea prafului, fumului, zgomotului sau a aerului de alta temperatura fata de cea interioara. Pentru fiecare lucrare, echipa firmei ofera consultanta in alegerea modelului adecvat de usi si realizeaza masuratorile la fata locului. La un raport optim cost-performanta, vei obtine usi de garaj in cel mai scurt timp posibil.

Usi garaj pentru toata lumea!

Usile de garaj rezidentiale pot fi usi sectionale sau de tip rulou de calitate superioara. Cele sectionale pot fi dotate cu usa pietonala, aerisire, avand posibilitate de inchidere sau nu, sine joase, geam transparent sau de cristal de mai multe tipuri si sistem de automatizare. Usile de garaj rezidentiale au fete de metal care sunt tratate impotriva coroziunii. Aceste usi se inchid ermetic datorita chederelor de cauciuc cu care sunt dotate si dispuse lateral si orizontal atat pe partea inferioara, cat si pe cea superioara. In cazul usilor cu lamele, inchiderea se face prin chederul inferior. Izolatia de spuma serveste la o buna izolare fonica si termica. Usile de garaj sunt realizate din panouri cu 4 cm grosime, care sunt izolate cu spuma poliuretanica sau din lamele de aluminiu de 14 mm grosime.

Usile de garaj industriale pot fi de mai multe feluri si anume: usi industriale automatizare, cu geamuri, cu usa pietonala, cu panouri vitrate, usi rapide cu geamuri si usi rapide simple. Personalul firmei Eurokapu Ellady va monta usi de garaj, indiferent ca sunt industriale sau rezidentiale, de calitate si care ofera performante superioare. Prin atentia pentru detalii si experienta dobandita in timp, echipa firmei ofera cele mai bune produse de acest tip.

Comanda usi garaj de la Eurokapu Ellady!

Compania are ca obiect de activitate comercializarea de usi de garaj si automatizari pentru porti si usi. Personalul firmei va intampina orice cerere cu promptitudine si seriozitate, oferind solutiile cele mai potrivite. Eurokapu Ellady ofera usi de garaj, porti, sisteme de culisare pentru acestea din urma, automatizari, bariere, grilaje de protectie si alte asemenea produse. Pe langa produsele oferite, compania ofera servicii de montaj, consultanta, garantie si post garantie. Societatea Eurokapu Ellady ia in considerare exigentele si cerintele clientilor oferind doar servicii si produse superioare. Achizitioneaza usi garaj oferite de Eurokapu Ellady pentru protectia fonica si termica de care ai nevoie.

 

Datele de contact ale firmei Eurokapu Ellady

Adresa firmei: Str. Lunga, Nr. 22, Brasov

Telefon: 0743 045 751

Email: eurokapuellady@yahoo.com

Leave a Reply