Euroinvest – depozitul tau de haine second-hand la preturi scazute!

euroinvestFirma Euroinvest Leader Development , infiintata inca din anul 2007, comercializeaza haine si incaltaminte second-hand de cea mai buna calitate, asigurand clientilor sai, marfa la cele mai avantajoase preturi. Produsele sunt importate de la firme din strainatate, cum ar fi Olanda, Franta, Canada, Germania, Anglia sau Austria. Firma are puncte de furnizare a marfii in diverse magazine aflate pe intreg teritoriul Romaniei. Articolele comercializate au o valoare estetica pronuntata, fiind reprezentate printr-un stil unic si un look deosebit, iar comercializarea lor se face la preturi avantajoase.

Hainele oferite de Euroinvest Leader Development au un pret acceptabil, cu mult mai mic decat al celor din marile magazine, reprezentand o afacere avantajoasa pentru orice client dornic de a-si reinnoi sau completa garderoba. Unele articole pot fi intitulate si ,,piese de colectie’’ datorita unicitatii lor si stilului unic, vintage, care le reprezinta cu farmec si eleganta. Exista posibilitatea sa gasiti haine de firma, originale, ce poarta semnatura unor marci consacrate, piese cu un design special si tesaturi fine, toate comercializate la preturi simbolice. Hainele sunt cu mult mai rezistente si mai durabile decat cele gasite la diverse tarabe sau piete. Aici ai sansa de a gasi orice articol dorit, fie ca este vorba de tinuta copilului tau, fie ca este vorba despre tinuta sotului pentru munca sau pentru evenimente speciale. Numeroasele piese de vestimentatie te pot purta prin moda anilor trecuti sau iti pot oferi cele mai cautate stiluri ale momentului. Daca esti cu adevarat pasionat de haine ce exprima bun-gust si eleganta, aici gasesti tot ce ti-ai putea dori, la cele mai mici preturi, accesibile oricarui buzunar.

Printre produsele comercializate de Euroinvest Leader Development se afla urmatoarele articole:

  • Imbracaminte second-hand, pentru femei, barbati sau copii: bluze, camasi, tricouri, rochii, fuste, pantaloni (scurti, lungi sau trei sferturi), costume, treninguri, hanorace;
  • Echipamente de lucru si salopete;
  • Incaltaminte: pantofi, sandale, cizme;
  • Textile, asternuturi, fete de masa, perdele, draperii;
  • Accesorii, genti, curele, etc;
  • Jucarii;

Hainele sunt igienizate corespunzator, sunt dezinfectate si deratizate, in conformitate cu prevederile legilor in vigoare. Fiecare produs are un certificat care atesta efectuarea igienizarii, iar pentru fiecare articol exista acte privind tara de provenienta.

Produsele se gasesc atat sortate, cat si nesortate. Ambalarea se face in saci originali, transparenti, de diverse dimensiuni, confectionati din plastic. Hainele se gasesc intr-o gama mare de culori si sunt atent selectionate in functie de marime, model sau materialul de confectionare, usurand astfel munca depusa de client in gasirea produsului potrivit sau dorit. La cerere, reambalarea se poate face dupa cerintele si preferintele clientului, incluzand chiar si sortarea articolelor in functie de tara de provenienta. Produsele pot fi livrate direct la locatia indicata de client, iar daca greutatea acestora depaseste 300 kg, se asigura transportul gratuit in Bucuresti.

Aprovizionarea cu marfa de la furnizorii straini se realizeaza periodic si contant, iar personalul este atent si este special pregatit pentru a raspunde cu promptitudine la nevoile si cerintele clientului, oferind acestuia, cu profesionalism, servicii de consultanta si prezentare.

Firma se adapteaza constant la pretentiile si nevoile clientilor, raspunzand cu promptitudine cerintelor calitative si cantitative, asigurand cel mai bun raport pret/calitate si continuitatea relatiilor atat cu furnizorii din bransa, cat si cu clientii sai.

Leave a Reply