EuroEm – Producator tevi corugate de calitate pentru utilizari multiple!

producator tevi corugateParca nicaieri in lume, atunci cand ploua, nu vedem atata apa pe strazi cum vedem in tara noastra. In special in perioada de vara, atunci cand ploile torentiale de sezon cuprind intreg teritoriul tarii, cu greu mai putem deosebi raurile si lacurile de strazile inundate. Iar aceste ape nu acopera doar soselele, ci si gospodariile oamenilor, provocand pagube materiale insemnate. Responsabile de aceste situatii sunt in principal sistemele de canalizare. Infundate cu mizerii sau pur si simplu afectate de trecerea anilor, ele nu mai fac fata cantitatilor imense de apa. Date fiind aceste circumstante, cea mai indicata solutie ar fi recurgerea la unele instalatii de canalizare moderne care sa fie compuse din materiale de calitate. Din aceasta categorie fac parte asa-numitele tevi corugate sau tevi riflate, iar o sursa a acestora este firma EuroEm, un producator de tevi corugate renumit in tara.

EuroEm, producator de tevi corugate destinate mai multor retele de transport a apei!

Cu sediul in Piatra Neamt, EuroEm propune tuturor clientilor tevi corugate realizate cu pereti dubli, din polietilena, la cele mai inalte standarde de calitate. Modul in care sunt construite aceste tevi corugate cu pereti dubli constituie un concept constructiv modern, destinat pentru eficienta maxima in retelele de transport a fluidelor. Societatea nemteana are in spate o lunga activitate in domeniul fabricarii acestor produse, EuroEm fiind primul producator tevi corugate din Romania.

Domeniile de utilizare al acestor tevi corugate, cunoscute si sub denumirea de tevi riflate, sunt retele si sistemele subterane, cum ar fi cele de canalizare, drenaj, antiviitura, si altele asemanatoare. EuroEm este un producator tevi corugate care au peretii dubli. Ce inseamna asta din punct de vedere al procesului de transportare al apei? Ei bine, daca peretele interior are rolul de a reprezenta partea practica a unei tevi, si anume transportarea diferitelor tipuri de fluide, cel exterior ofera rigiditate, echilibru optim si protectie maxima tevilor.

O alta caracteristica importanta a acestor tevi este ca ele asigura etansarea perfecta pe termen indelungat. Asta inseamna avantaje vizibile din punct de vedere tehnic si economic. Totodata, greutatea specifica a tevii este semnificativ redusa fata de sistemele clasice, oferind avantaje suplimentare pentru manipulare, depozitare si instalare.

Tevile corugate EuroEm sunt disponibile cu lungimi  de 6 metri, sau 6,21 metri in total, daca se tine cont si de mufa integrata, iar la cerere, tevile  pot fi livrate si cu alte lungimi, pana la 10 metri, cu sau fara mufa.

Avantajele tevilor corugate EuroEm si posibilitatea utilizarii lor in domenii variate!

Perfecte din absolut toate punctele de vedere, de la materialul utilizat pentru constructia lor, pana la caracteristicile oferite de cei doi pereti dubli, tevile corugate EuroEm se pot utiliza cu succes pentru instalatiile de constructii: sisteme de canalizare menajera, industriala sau pluviala, sisteme de drenaj pentru drumuri, autostrazi, cai ferate sau pentru imbunatatiri funciare, sisteme anti-viitura, fantani etc.

Iar utilitate lor nu se rezuma la aceste instalatii. Totodata, tevile corugate produse de firma din Moldova au o utilitate foarte mare si in subtraversari drumuri, autostrazi si cai ferate, constructii podete, cai de acces, conducte protectie cabluri ingropate, realizare de cofraje circulare pentru constructii etc.

Fiind vorba de sisteme complexe si extinse, producatorul de tevi corugate EuroEm are in ramura de activitate si producerea unei game ample de fitinguri pentru aceste echipamente. Astfel, ramificatiile pentru tevi corugate, cu diametre egale si unghiuri diferite, va sunt puse la dispozitie oricand de firma din estul tarii. Ca si tevile, aceste fitinguri sunt realizate din polietilena de calitate superioara.

Pentru ca tevile corugate trebuie sa beneficieze de o buna etanseizare, EuroEm va ofera si garnituri de tevi fabricate din cauciuc vulcanizat. La un sistem de tevi corugate este dificil de gasit un sistem de etansare care sa se potriveasca intocmai tipului de teava respectiv. Pentru asta, compania EuroEm ofera aceste produse impreuna pentru a nu va crea probleme in procesul de executie.

Date de contact:

Adresa: Str. Dumbravei, nr. 1, 610202

Piatra Neamt, jud. Neamt, Romania

Tel: +40233.206.155

Fax: +40233.213.375

Mobil: +40785258127

E-mail: office@euroem.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply