Erbicide Agro-mag.ro – Pentru tratamente de calitate in agricultura!

La fiecare debut de an agricol, pentru fiecare cultivator care se respecta este fundamental sa-si stabileasca un program complet si eficient de combatere a buruienilor din  culturile de cereale sau legume pe care le cultiva in anul care urmeaza. Din pacate, in ziua de azi pentru multi dintre fermierii romani procesul de eliminare al buruienilor reprezinta o adevarata problema, fie din prisma faptului ca au luat in cultura suprafete noi, fie pentru ca acestia nu poseda pregatirea tehnica necesara. Daca va aflati in postura de a fi proprietari de terenuri cultivate cu cereale sau legume si aveti nevoie de produse pentru erbicidat de calitate si cu influente pozitive asupra terenurilor dumneavoastra, firma Vitaplant din Craiova, prin intermediul magazinului online Agro-mag.ro, va pune la dispozitie o gama diversificata de erbicide.

Ce sunt aceste erbicide si ce rol joaca pentru terenurile agricole cultivate ?

Prin erbicide intelegem azi acele produse chimice utilizate de majoritate agricultorilor in lupta pentru combaterea buruienilor din diferite culturi de cereale si nu numai. Acestea nu sunt folosite de ieri, alaltaieri, ci sunt intrate in uzul agricol inca din anii 1940 pentru imbunatatirea calitatii si a randamentului culturilor. Imediat dupa ce sunt aplicate pe terenurile agricole, erbicidele exercita un efect negativ asupra tesuturilor sau metabolismului plantelor cu care intra in contact, ce duce la inlaturarea acestora.

In ceea ce priveste erbicidele in posesia carora puteti intra prin intermediul magazinului online Agro-mag.ro, acestea sunt produse chimice destinate pentru regularizarea cresterii plantelor daunatoare culturilor sau pentru distrugerea acestora. Utilizand aceste erbicide Agro-mag.ro veti beneficia de serioase avantaje, intrucat se distrug buruienile din timp, chiar inainte de rasarire si terenul nu se mai imburuieneaza. In acelasi timp, erbicidele firmei din Craiova au efect si pe timp ploios, cand nu se poate intra pe teren cu sapa sau cu prasitoarea. Gratie utilizarii erbicidelor se economiseste forta de munca si se reduc cheltuielile pentru prasit.

Care sunt culturile pentru care puteti achizitiona erbicide Agro-mag.ro ?

Magazinul online din Craiova va pune la dispozitie o gama diversificata de produse, pentru culturi bogate, care sa nu fie afectate de problemele clasice ale daunatorilor. Printre acestea se numara o gama foarte larga de produse cu caracter erbicid care  corespund tuturor exigentelor dumneavoastra. Ele  sunt destinate combaterii buruienilor, atat a celor monocotiledonate cat si a celor cu frunza lata, anuale sau perene, din culturile de cereale paioase.

In cazul in care doriti ca recolta in care ati investit bani si timp sa fie una bogata si sa fie ferita de factorii amenintatori care le dau tarcoale, produsele oferite de Agro-mag.ro reprezinta o solutie excelenta. Erbicidele oferite de magazinul online sunt fabricate in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Pentru a va oferi numai produse de calitate, firma a legat parteneriate cu producatori recunoscuti din acest domeniu: Alchimex, Basf, Bayer, DOW Agrosciences si DuPont pentru ca dumneavoastra sa aveti garantia calitatii.

In ceea ce priveste sanatatea culturilor, Agro-mag comercializeaza erbicide pentru:

grau: aici putem vorbi de erbicidul Helmstar, un tratament executat dupa perioada de rasarire, in scopul distrugerii plantelor dicotiledonate, anuale si perene. Un alt erbicid este Granstar Super, care protejeaza culturile de buruieni cu frunza lata, actionand eficient si impotriva scaietilor, palamidei, mustarului salbatic si alte plante.

porumb: recomandate pentru combaterea buruienilor monocotiledonate, dicotiledonate, cu frunza lata si buruieni graminee, atat anuale, cat si perene.

– floarea soarelui: in aceasta categorie intra produsul marca DuPont, un erbicid selectiv (combate doar ierburile daunatoare, si nu intreaga suprafata de plante) si sistemic (solutia se absoarbe mai intai prin radacina, dupa care este raspandita la restul plantei).

– sfecla de zahar: produsul recomandat pentru aceste culturi se numeste Betanal Expert, un erbicid care are un continut de 3 substante active, ce actioneaza prin radacini si frunze deopotriva. Pentru rezultate optime pe parcursul unui sezon, se recomanda aplicare a 3 tratamente cu aceasta substanta.

Tot de la Agro-mag, in afara de erbicide, mai puteti achizitiona o gama larga si diversificata de produse specifice pentru tratamentul curativ si preventiv din agricultura. Acestea se impart in 6 mari categorii: insecticide, erbicide, fungicide, ingrasaminte, acaricide si igiena publica. Toate cele enumerate pot fi achizitionate rapid si simplu, prin intermediul catorva click-uri din magazinul online.

Date de contact:

Craiova, Str. George Enescu, nr. 50

Telefon: 0766 250 814

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply