Ecusoane realizate de Metalic Shop!

6ec1bf79a38b66e0db39a253133f0501Achizitioneaza ecusoane personalizate pentru a te diferentia in cadrul unei organizatii sau la locul de munca. Vei putea astfel sa te identifici in fata celorlalti, purtand unul dintre ecusoanele personalizate care se potriveste meseriei sau functiei pe care o detii in cadrul unui anumit grup sau unei institutii. Metalic Shop iti pune la dispozitie ecusoane personalizate cu numele tau, functia pe care o ocupi, cu logo-ul companiei sau al tipului de afaceri pe care il conduci. Indiferent de functia pe care o ocupi, fie ca este vorba de medic, hair stilist, personal de restaurant, personal de curatenie, farmacist, ai nevoie de ecusoane personalizate pentru a putea fi cu usurinta identificat in cadrul institutiei.

Metalic Shop dispune de echipamente performante pentru a putea realiza ecusoane personalizate de cea mai buna calitate care sa te surprinda intr-un mod placut. Daca nu stii ce model sa alegi, echipa Metalic Shop iti sta la dispozitie, oferindu-ti consultanta de specialitate pentru ca decizia finala sa indeplineasca cerintele si preferintele fiecaruia. La un raport optim calitate-pret alege ecusoanele personalizate oferite de Metalic Shop.

Despre ecusoane personalizate!

Ecusoanele se pot prinde cu magnet sau cu ac de siguranta in functie de modelul pentru care optezi. Magnetul este imbracat intr-o pelicula de plastic pentru a se putea purta si de catre persoanele cu alergii plastic in 2 straturi, cel superior este auriu/argintiu, iar cel inferior este negru, plastic in 2 straturi, cel superior albastru, iar cel inferior alb. Poti alege si ecusoane din acril ce se pot folosi cu orice tip de hartie. Ecusoanele metalice se pot grava dupa un sablon anume sau dupa preferintele fiecaruia dintre clienti. Ecusoanele pot fi realizate din diferite materiale de calitate superioara, cu ajutorul unor echipamente performante. Daca vrei sa ai parte de o oferta exacta si de produse si servicii de exceptie, ia legatura cu personalul experimentat al companiei Metalic Shop.

Echipa Metalic Shop poate oferi solutii optime si customizate care sa satisfaca si cele mai exigente cerinte, lucru de care te vei convinge de indata. Detalii despre fiecare model in parte, vei gasi pe site-ul web metalicshop.ro. De asemenea, poti lua legatura cu reprezentantii companiei care vor raspunde prompt si eficient la orice intrebare legata de produsele sau serviciile oferite. Apeleaza la serviciile firmei pentru a putea avea ecusoanele potrivite.

Unde gasesti ecusoane personalizate?

Cu sediul in Oradea, magazinul online Metalic Shop ofera o gama variata de produse incepand de la medalioane pentru animale, medalioane militare, accesorii metalice, signalistica, statuete, cadouri si multe altele. Metalic Shop dispune de aparatura profesionala pentru executarea personalizarilor si a inscriptionarilor atat in exemplare unice, cat si de serie. Produsele comercializate sunt de calitate superioara fiind fabricate in Romania, in conformitate cu standardele europene. Comanda produsele de care ai nevoie din cadrul magazinul metalicshop.ro sau de la distribuitorii autorizati. Pentru nelamuriri sau comenzi acceseaza pagina de internet a magazinului online Metalic Shop sau solicita sprijnul unuia dintre reprezentantii firmei. Comanda ecusoane personalizate executate de Metalic Shop pentru individualizarea fiecarei persoane in cadrul unei companii.

 

Datele de contact ale firmei Metalic Shop

Adresa firmei: Str. Marasesti, Nr. 23, Oradea

Telefon: 0723 582 028

Email: info@metalicshop.ro

Leave a Reply