Dumistreli – Profesionistii halelor industriale!

Hale industriale la cheie de la Dumistreli1Pentru afaceri in domeniul industrial, pentru depozitarea unor marfuri, produse sau echipamente, ai nevoie de hale industriale. Acestea sunt de calitate superioara si sunt executate prompt la preturi convenabile de catre expertii firmei Dumistreli. Indiferent de modelul sau tipul de hala industriala pe care o doresti, echipa firmei iti ofera cele mai bune solutii constructive. Utilizand echipamente moderne, materiale de la producatori renumiti, executia de hale industriale va fi realizata in cel mai scurt timp.

Aceste tipuri de hale pot fi utilizate deopotriva si pentru depozitare, cat si pentru un spatiu de productie. Produsele realizate respecta cu strictete specificatiile beneficiarului si vor fi montate la locul dorit, de catre Dumistreli. Utilizate din ce in ce mai des, aceste produse se caracterizeaza prin durabilitate, eficienta si timp scurt de executie. Pentru o izolatie potrivita si un confort termic optim, Dumistreli apeleaza la solutii moderne de inchidere si termoizolare. Confectionate pe structura metalica, halele s-au utilizat in depozitare, productie, logistica, prezentare si agro zootehnie. Indiferent de proiect, firma lucreaza cu promptitudine si profesionalism, oferind cele mai bune rezultate.

De ce hale industriale?

In primul rand, deoarece aceste tipuri de constructie sunt mai convenabile si mai avantajoase decat altele, prin timpul scurt de executie si prin posibilitatea de realizare dupa cerinte. Durata lor de viata este una mare si pot fi realizate dupa diferite variante de compartimentare si design. Poti incepe afacerea imediat intrucat halele industriale vor fi executate si montate in scurt timp. Halele pot fi realizate dupa diferite dimensiuni si in functie de solicitarile clientilor, oferind cele mai bune solutii de forma si dimensiuni. Compania dispune de utilaje si echipamente de ultima ora care vor facilita executia lucrarii, obtinand cele mai bune rezultate. Produsele obtinute sunt caracterizate prin rezistenta la actiuni mecanice si corozive. Pretul acestor hale industriale este mai mic decat al altor constructii in raport cu materialele, complexitatea lucrarii si documentatia intocmita.

Indiferent de varianta de constructie aleasa, structura principala urmareste aceleasi caracteristici, fiind formata din contravantuiri, portale, grinzi si stalpi. Pe structura metalica pot fi montate panouri termoizolante din spuma poliuretanica. Inchiderile halelor industriale se realizeaza cu usi industriale sectionale, glisante sau cu aluminiu ori tamplarie PVC, in raport cu cerintele fiecaruia. Gratie inchiderii si izolarii, solutiile implica un consum energetic mic si posibilitatea mentinerii unui ambient placut. Halele industriale pot fi compartimentate si realizate in functie de destinatia spatiului respectiv si necesitatile beneficiarului.

Dumistreli – pentru hale industriale personalizate!

Compania executa hale industriale si constructii metalice in conformitate cu specificatiile beneficiarilor. Produsele sunt rezistente, fiabile si pot avea diferite utilizari si variante constructive. Printre confectiile realizate se numara usi, porti, poduri si balcoane cladiri. Experta in acest domeniu, compania iti ofera informatiile dorite pentru executia si montarea acestor produse. Fiind o solutie fiabila si economica, structurile se adapteaza cu usurinta in spatiul in care sunt ridicate. Echipa firmei iti ofera consultanta specializata si informatiile necesare pentru a face cele mai potrivite alegeri pentru afacerea ta. Pentru informatii aditionale si detalii tehnice despre produse, apeleaza la Dumistreli.

 

Datele de contact ale firmei Dumistreli

Adresa firmei: Str. Mircea Damaschin, Nr. 1B, Suceava

Telefon: 0758 119 424

Email: contact@dumistreli.com

Leave a Reply