Despre optiunile de cazare Costinesti dar si din alte statiuni

bannerprincipal683Litoralul atrage anual sute de mii, chiar milioane in unele cazuri, de turisti. Fie ca vorbim despre cei care aleg sa petreaca doar un weekend pe litoral sau chiar sa stea pana si o luna. Este evident ca fiecare dintre cei care ajung pe litoral vin aici doar cu un singur scop, acela de a se relaxa. Ei bine, si pentru ca un concediu planificat din timp este cel mai placut, siteul www.cazarepelitoral.ro vine sa va ofere oferte perfecte si variate pentru cazare Costinesti, Mamaia, Constanta, Vama Veche, Olimp, Neptun, Venus si nu numai.

Despre optiunile de cazare Costinesti putem spune ca sunt foarte variate, incepand cu cele perfecte pentru tineri, pana la cele pentru familii cu copii. Aceasta statiune este renumita inca din perioada anilor ’50, aceasta fiind practic, alaturi de Mamaia o stea a litoralului. Ei bine, atunci cand cautati optiuni de cazare Costinesti, trebuie sa sa stiti in primul rand ce vreti.

Cazare Costinesti pentru cei care vor distractie, liniste, un concediu perfect

Spuneam ca in Costinesti se pot simti bine atat tinerii, cat si cei care au copii, aceasta statiune fiind renumita pentru multitudinea de cluburi si discoteci in aer liber, dar si pentru falezele sale si multitudinea de optiuni. Ei bine, pentru ca imediat este Mai, puteti deja sa va ganditi la variante de cazare Costinesti, iar pentru cei ce care stiu deja ce vor si cand vor putea pleca in concediu, optiunea de early-booking este una foarte avantajoasa deoarece multi agenti turistici practica reduceri substantiale pentru ce opteaza pentru aceasta varianta.

Pe langa varianta de early-booking mai exista si reduceri pentru grupuri. Fiecare agent turistic practica diferite tarife si reduceri pentru grupuri de turisti. In general, grupurile sunt considerate de la minim 6 – 10 persoane. Oricum este recomandat sa va interesati din timp despre conditiile prvind grupurile, ale hotelului sau a vilei alese.

Varinte de cazare Costinesti pentru cele 3 tipuri de turisti

Bun, pe langa aspectul propriu-zis al cazarii, trebuie sa tineti cont si de facilitatile oferite. Bineinteles, in functie de clasa hotelului sau a pensiunii, dotarile pot fi de la cele mai simple, pana la facilitati speciale pentru copii, sala de fitness, etc. Ca si grad de ocupare, cele mai populare sunt hotelurile de 3 stele dar si pensiunile de 3 Margarete. Este evident, exista trei categorii clare de turisti.

  • Tinerii sunt cei ce vin in primul rand pentru distractie, asa ca optiunile de cazare sunt trecute in plan secund.
  • Familiile tinere sunt cele care deja se orienteaza spre optiuni de cazare Costinesti care sa ofere facilitati cum ar fi mic dejun inclus.
  • Familiile care au copii sunt cele mai pretentioase, acestea cauta facilitati cum ar fi optiunea unui loc de joaca, personal de ingrijire pentu copii, amplasare mai retrasa fata de cluburi, dar si un ambient placut.

Asadar, exista foarte multe variante de cazare Costinesti, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va orientati din timp, deoarece, asa cum s-a si constatat in ultimii ani, litoralul romanesc se bucura de un trend ascendent al turistilor. Noi va asteptam pe siteul www.cazarepelitoral.ro cu cea mai mare varietate de oferte ce include peste 80% din toti agentii turistici ai litoralului.

Leave a Reply