Despre case la cheie ecologice si eficiente

case la cheie

Oricine isi doreste o casa frumoasa, incapatoare si confortabila, insa de cele mai multe ori, acesta ramane doar un vis pentru multi. Insa, asta se poate schimba, Esty Pro Construct vine sa va ofere servicii complete de renovari, constructii de case la cheie, la rosu dar si de renovari si reparatii atat pentru clientii nostri din Bucuresti, cat si din imprejurimi. Toate aceste operatiuni sunt realizate de catre o echipa ce vine sa ofere o vasta experienta dar si un inalt grad de profesionalism.

Construim case la cheie, dar si la rosu in Bucuresti si in zonele limitrofe

Expresia de case la cheie pleaca de la nivelul de finisaj al constructiei, care spre deosebire de cel de la casele la rosu, include atat finisajele exterioare, cat si cele interioare. Pe langa acestea, casele la rosu vin si cu toate elementele de instalatii sanitare, dar si termice sau electrice. Astfel, clientului nu-i mai ramane decat sa isi aduca mobila si sa se bucure de noua sa casa.

Si pentru ca vorbim despre case la cheie, noi incercam si abordam o maniera cat mai ecologica in toate etapele ridicarii acestor constructii civile, asa ca, iata ce optiuni aveti pentru a putea beneficia la cote maxim de o casa ecologica si fiabila.

In primul rand, conceptul de case la cheie ecologice este unul inca putin mai dificil ca si grad de accesibilitate. Acest lucru este un rezultat al investitiei pimare, sau mai exact, a costurilor sistemelor de energie solara. Insa, ceea ce putini realizeaza, este faptul ca o astfel de investitie are o rata de amortizare foarte buna, iar daca este sa comparam cheltuielile cu facturile de curent si gaz intre o casa obisnuita si una eco, lucrurile sunt deja elocvente.

Proiectul unei case la cheie eco nu este unul foarte diferit fata de una obisnuita deoarece adevaratele schimbari stau in alegeri. Mai exact, puteti folosi o termoizolatie mai eficienta decat cea din polistiren, dar si un sistem de incalzire in pardoseala in defavoarea celui clasic. Evident, variante sunt extrem de multe, incepand cu incalzirea cu panouri IR, pana la sisteme de incalzire in pardoseala electrice.

Despre case la cheie ecologice

Evident, mutarea incalzirii, a apei calde si a gatitului de la gaz, pe curent electric are un impact sesizabil asupra facturii la curentul electric. Insa, aici intervine o solutie care desi pare un pic mai costisitoare, poate sa aduca aceste costuri de intretinere la valori mult mai mici. Orice tip de case la cheie eco pot fi echipate cu infrastructura solara. Sunt astfel de celule fotovoltaice care pot genera suficienta energie electrica cat sa alimenteze o casa cu 2 – 3 camere plus spatiile utile.

In orice caz, trebuie sa stiti ca statul roman incurajeaza orice proiect de case la cheie eco, asa ca inainte de a porni la drum, consultati un specialist. Noi va stam la dispozitie prin intermediul paginii noastre de internet, www.constructii-amenajari-reparatii.com, locul de unde puteti afla toate detaliile despre echipele noastre, portofoliul de lucrari dar si pentru a solicita oferte pentru case la cheie sau la rosu. Va asteptam!

Leave a Reply