Despre biciclete electrice si manevrarea lor

biciclete electrice

Caracteristicile unei biciclete electrice sunt cert diferite decat cele ale uneia traditionale. Aceasta este dotata in plus cu un motor electric si cu un acumulator care ajuta foarte mult la deplasarea pe distante mai mari in speta si nu numai. Daca va ganditi sa optati pentru o modalitate de deplasare mai sanatoasa, care sa va ajute sa aveti si o conditie fizica mai buna, puteti realiza acest lucru cu ajutorul unei biciclete electrice de la ProVelo. Veti regasi la acest magazin numeroase modele de astfel de biciclete electrice si fel de fel de accesorii desigur de care poate aveti nevoie: www.provelo.ro.

Ce viteza puteti atinge cu ajutorul unei biciclete electrice?

Cu ajutorul unei biciclete electrice puteti atinge viteze diferite, de la caz la caz. Acest lucru va depinde clar si de modelul de bicicleta pentru care optati. In medie insa, putem spune ca un model accesibil de bicicleta electrica va atinge de pilda o viteza maxima de circa 25 km pe ora.

Un aspect foarte bun si util la aceste biciclete electrice insa este si acela ca puteti alege modul in care sa va deplasati cu ele. Mai exact, daca de pilda aveti de parcurs o distanta mai scurta, va puteti baza pe motorul elctric si doar atat. Daca aveti insa de parcurs pe de alta parte o distanta mai lunga, puteti sa alegeti sa si pedalati in acelasi timp, astfel veti reusi sa va deplasati cu o viteza mai mare.

Despre reincarcarea bateriei la biciclete electrice

Exista mai multe modele de biciclete electrice din care puteti alege, desigur. la ProVelo veti fi cu siguranta multumiti si de serviciile pe care le veti primi, iar achizitionarea unei biciclete electrice poate fi realizata si online dar si in magazinul fizic: www.provelo.ro.

Acumulatorul unei biciclete electrice este de regula detasabil, astfel ca el se poate si transporta cu mare usrinta. Puteti alimenta bateria de la bicicleta dvs. de la o priza normala, din locuinta sau orice alt loc dealfel.

Incarcarea bateriei unei biciclete electrice va dura circa 5-7 ore, aceasta daca desigur veti dori a o incarcati complet. Daca lasati bateria la incarcat peste noapte, nu ar trebui sa aveti nici cea mai mica problema. O bicicleta de acest tip e extrem de utila, mai ales daca ne gandim la traficul din zilele noastre. E mult mai usor sa va deplsati cu ajutorul ei si e mult mai rapid. E usor si de intretinut, deci nu trebuie sa va faceti griji nici in aceasta privinta.

Costurile implicate de o bicicleta electrica sunt practic costurile curentului electric utilizat pentru a va incarca bateria. Cu siguranta ca nici nu se compara cu diversele cheltuieli pe care le va impune de pilda utilizarea unui autoturism. Nu necesita inmatriculare, nu consuma carburant si nu aveti nevoie de asigurarea RCA. In plus, deplasarea cu biciclete electrice e rapida si comoda, nu va mai trebui sa ramaneti blocati in trafic atunci cand va grabiti.

Alegeti dintre diversele modele de biciclete electrice de la ProVelo pe acela care vi se potriveste, alegeti un stil de viata mai sanatos cu un mijloc de deplasare eficient: www.provelo.ro.

Leave a Reply