Despre aplicarea unei folii iPhone

folii iphone

Care este cel mai mare cosmar al unui posesor de smartphone? Stim ca majoritatea telefoanelor sunt concepute sa reziste la socuri si unele, chiar si la praf sau apa, insa uneori telefonul care a rezistat chiar si unei cazaturi de la 2 metri, ajunge cu ecranul si sticla acestuia tandari de la o banala cazatura de la doar cativa zeci de centimetrii. Siteul www.smartprotection.ro este locul unde veti gasi folii de protectie pentru orice telefon, si da, tot aici vei gasi si folii iPhone, incepand cu modelul 1.

Un produs foarte avansat, menit sa fie protejat cu ajutorul unei folii iPhone

Si pentru ca ne vom axa mai mult pe iPhone, inainte de a vorbi despre folii iPhone, iata cateva aspecte despre aceste device-uri ce stau la originea marii revolutii a smartphone-urilor. Introdus de catre fostul CEO Apple, Steve Jobs (24 Feb. 1955 – 5 Oct. 2011) in 2007, iPhone-ul era un produs revolutionar ce imbina capacitatile unui iPod Touch cu functiile unui telefon mobil. Aceasta aparitie a dus la o schimbare radicala a universului telefoniei mobile deoarece permitea utilizatorului sa interactioneze intr-un nou mod cu informatiile si continul multimedia.

De atunci, pana in prezent, iPhone a ajuns la generatia a 7-a (noul model va fi anuntat in toamna aceasta) evoluand fantastic de la deviceul din 2007, la capacitatea sa de calcul din prezent ce depaseste chiar si configuratiile unor netbook-uri. Ei bine, si cum necesitatea unor folii iPhone este mai mult decat evidenta, trebuie sa stiti cateva lucruri despre geamurile acestor device-uri.

Folii iPhone de ultima generatie

In primul rand geamul unui iPhone 3s (de la care s-a introdus tehnologie tip Gorilla Corning Glass) este certificat sa reziste unor zgarieturi si impacte. Evident, chiar daca vorbim despre ultima tehnologie GCG 4 exista limite, si practic oricat de rezistenta ar fi sticla geamului unui telefon, aceasta cedeaza la un moment dat. Asadar, in lipsa unei folii iPhone, geamul se poate deteriora chiar si ca urmare a unui contact mai dur cu o pietricica. Asta si pentru ca un impact la care forta este distribuita pe un punct de contact redus ca si dimensiuni are mai multe sanse sa  sparga chiar si cel mai dur geam.

Solutia este una foarte simpla. Prin aplicarea unei folii iPhone, telefonul Apple, care si-asa nu este el renumit pentru rezistenta geamului, va fi mult mai robust, putand face fata mult mai bine uzurii de zi-cu-zi. Foliile oferite de catre noi pleaca de la modele simple, pana la cele cu Gorilla Corning Glass 3 care se comporta exact ca un al doilea strat de sticla, protejand astfel ecranul telefonului.

Aplicarea unei folii iPhone este foarte simpla, insa, pentru un rezultat cat mai bun si in cazul in care nu va pricepeti sau nu ati mai facut aceasta operatiune, este cel mai bine sa cereti ajutorul unei persoane mai experimentate. Pe scurt, mainile trebuie sa fie curate si uscate, urmand sa aplicati folia de jos cu ajutorul unui corp drept pentru a elimina riscul formarii bulelor de aer. Asigurati-va de asemenea ca in camera nu exista particule de praf sau nisip.

Pentru a afla mai multe despre linia de folii iPhone te invitam pe siteul www.smartprotection.ro locul de unde vei putea cumpara folii de protectie pentru orice model de telefon.

Leave a Reply