Descopera o alta abordare a vietii in cartea „Arhanghelul Metatron” de Joshua David Stone!

metotron

Cartile despre dezvoltarea spirituala si relatia omului cu Divinitatea sunt un ghid pentru cei care simt ca s-au ratacit in drumul lor pe pamant. Joshua David Stone este un scriitor de succes, dar si un fost doctor in psihologie transpersonala , consilier in domeniul terapiei de familie, copii si cuplu. Cu toate ca autorul a incetat din viata in anul 2005, iata ca invataturile sale au ramas pentru cei interesati in cartile sale, dar si in institutia „ I am University”. O scoala de instruire de rang inalt pentru cei care isi doresc sa atinga cele 12 niveluri de ascensiune si sa evolueze spiritual.

Agni Mundi va pune la dispozitie o gama variata de carti si opere cunoscute , din domenii variate, printre care si cartile lui Joshua David Stone. Cartea „ Arhanghelul Metatron”  incearca sa va ofera o abordare echilibrata in ceea ce priveste realizarea de sine , dar si realizarea lui Dumnezeu. Aceasta carte poate fi ocazia perfecta ca o mica scanteie sa se aprinda in dumneavoastra si sa va doriti sa aflati mai multe despre acest tip de lectura, dar si dezvoltare spirituala.

Arhanghelul Metatron – cateva detalii despre carte

Informatiile prezentate in aceasta carte constau in multe invataturi pe care numai unii le vor intelege, dar si mistere care pana acum erau ascunse. De altfel, Inregistrarile Akashice relateaza faptul ca foarte multi oameni vor deveni constienti de faptul ca au o misiune spirituala pe pamant si vor incerca sa-si urmeze aceasta noua directie. Originea divina este deosebit de importanta pentru om, iar cei rataciti vor dori sa se intoarca la Dumnezeu. Joshua David Stone mai afirma ca oamenii vor incepe sa tanjeasca dupa daruri spirituale precum bilocatia, telepatia sau clarviziunea , dar nu vor sti ce trebuie sa faca pentru a le obtine.

De fapt, omul a stiut dintotdeauna raspunsul la toate intrebarile legate de Dumnezeu si de cum sa fie mai aproape de Acesta, insa trebuie doar sa-si aminteasca. Mai mult, conform cartii „Arhanghelul Metatron, la inceputurile sale, omul a primit scanteia radianta de spiritualitate si Divinitate prin Adam. Se pare ca aceasta sta langa Chakra Coroana, locul unde exista si lacasul Luminii Vesnice. Pentru a afla restul informatiilor prezentate de  acest autor, este de preferat sa achizitionati cartea si sa descoperiti chiar dumneavoastra restul firului narativ. Editura Agni Mundi va asteapta cu cele mai bune oferte, oricand.

„Arhanghelul Metatron” de Joshua David Stone – o carte ce merita citita!

Atunci cand realizezi ca esti singur, nefericit si viata nu te mai multumeste, calea catre Divinitate ofera raspunsul la tot. Joshua David Stone va invata cum sa descoperiti misiunea spirituala pe care o aveti in aceasta viata, toate aceste invataturi fiind prezente in cartea „Arhanghelul Metatron” , disponibila la Editura Agni Mundi. De aici puteti comanda orice carte doriti, simplu si rapid. Pentru mai multe informatii, accesati agnimundi.ro!

Leave a Reply