Deratizare Bucuresti

deratizare bucuresti

Soarecii pot fi intalniti atat in libertate cat si in interiorul cladirilor, ele patrunzand in casele oamenilor dar si in depozite sau in grajdurile animalelor. Astfel de mamifere sunt niste animale nocturne si din  motivul acesta sunt rar vazute de catre oameni pe timpul zilei.

In spatiile care favorizeaza procesul de aparitie al lor, infestarea facuta cu soareci e posibil sa apara mult mai frecvent decat apare infestarea cu sobolani.

O femela din specia aceasta poate naste pana la 8 pui, ele atingand maturitatea sexuala catre varsta de 6 saptamani. Atunci cand au diverse conditii favorabile, marea majoritatea, cand traiesc pe langa casele oamenilor, pot sa ajunga ca femela sa nasca si de 6 ori pe an.

Soarecii pot consuma orice tip de aliment, prin consum acestea putand si sa le infesteze. In casele pe care le au oamenii astfel de rozatoare pot fi gasite in general in interiorul camarilor si in alte locuri ce presupun depozitarea  alimentelor. Pentru a limita accesul spre alimente ale rozatoarelor, specialistii din cadrul firmelor de deratizare din Bucuresti, recomanda ca alimentele sa fi pastrate mereu numai in recipiente ce vor fi inchise. De asemenea, este recomandat sa se poata astupa absolut toate gaurile  existente pentru a limita patrunderea acestor soareci in locuinte.

Pentru a nu fi atrasi soarecii pe langa locuinte, aceeasi specialistii recomanda pastrarea in niste recipiente ce vor fi inchise, acele resturi alimentare, si in cazul vaselor, spalarea lor imediat dupa utilizare.

Metodele de combatere a soarecilor

Soarecii vor cauta intotdeauna mancare numai pe la distante mici fata de locul unde isi au cuibul, din motivul acesta, capcanele trebuie amplasate in zonele in care este observata activitate.

In functie de circumstante, in fiecare spatiu unde actioneaza specialistii  firmelor de deratizare in Bucuresti, se poate efectua in moduri diferite:

  • deratizarea facuta la exterior cu scopul de prevenire al aparitiei soarecilor care este facuta de catre  specialisti prin amplasarea de substante raticide la zeci de metri distanta de zona unde se doreste sa fie  protejata. De asemenea, raticidele e bine sa se amplaseze inclusiv de jur-imprejurul zonei respective.
  • deratizarea facuta la exterior e necesara pentru exterminarea rozatoarele avand o prezenta deja certificata in anumite zona, aceasta operatiune facandu-se prin urmarirea acelor gaurilor ce sunt specifice cuiburilor de soareci. In apropierea gaurilor se amplaseaza sursele specifice de otrava raticida.
  • deratizarea facuta la interior are scopul de a preveni sau extermina soarecii si sobolanii, prin aplicarea unor capcane ce sunt pregatite sa ii atraga cu atractanti.

Produse specifice de deratizare

Pentru deratizarea ce urmeaza sa fie facuta la exteriorul cladirilor se folosesc de firmele de deratizare din Bucuresti, o otrava raticida ce poate  fi de multe tipuri, adica fie pasta, fie ca granule deshidratate ori cerate.

Combinarea facuta din mai multe tipuri ale acestor raticide va duce cu siguranta la eradicarea a cel putin unul din speciile de soareci. O astfel de otrava raticida este important sa fie plasata in cadrul statiilor de intoxicare ce pot fi apoi inchise cu cheie, putand astfel sa sa prevenim o ingerarea accidentala a otravurilor de alte specii de animale, nonvizate.

Leave a Reply