Depozitare mobila – siguranta si preturi mici de la MoveOut!

60fb44430191d8fa50260aa53a70a65aAveti nevoie de un spatiu de depozitare pentru o anumita perioada de timp? Spatiul dumneavoastra nu este suficient  si nu stiti unde sa depozitati mobila? Solutia cea mai simpla este sa apelati la o firma care va ofera spatii de inchiriat pentru depozitare marfa. Acestea va asigura cele mai bune conditii de depozitare, de la paza si securitate, pana la spatii aerisite si echipate corespunzator  in functie de tipul mobilierului sau al marfurilor. De asemenea, beneficiati de servicii de manipulare si logistica, in functie de ofertele fiecarei companii in parte.

Daca va aflati in cautarea unei astfel de firme, trebuie sa stiti ca MoveOut va pune la dispozitie spatii pentru depozitare mobila, la cele mai avantajoase preturi. Pe langa seriozitate, incredere si amabilitate, aceasta echipa de profesionisti va ofera cele mai bune conditii pentru bunurile dumneavoastra. Asadar, puteti avea acces la un depozit de 3000 m cubi, suficient pentru un volum mare de mobila.

Spatiul este compartimentat si izolat ermetic, dar beneficiaza si de un sistem de alarma performant, supraveghere video si agenti de paza. Asadar, nu exista nicio indoiala ca mobila dumneavoastra nu va fi pastrata in cele mai bune conditii de siguranta, dar nu numai.

Depozitare mobila –reguli generale

Mobila este fabricata in cea mai mare parte din lemn, iar acesta poate fi atacat de umezeala, mucegai si alti daunatori. Prin urmare, atunci cand aveti nevoie de un spatiu pentru depozitare mobila, trebuie sa va asigurati ca acesta respecta mai multe reguli. Desigur, ne referim aici la spatiile puse la dispozitie de catre firmele specializate, care vin in ajutorul dumneavoastra atunci cand nu mai stiti unde sa depozitati mobila.

Prin urmare, primul lucru pe care trebuie sa-l aveti in evidenta atunci cand decideti sa apelati la serviciile unei firme de depozitare mobila este capacitatea boxelor si conditiile de pastrare. Mai exact, trebuie sa va asigurati ca dimensiunile sunt potrivite pentru obiectele mari si voluminoase si ca nu exista niciun risc de degradare. Pentru aceasta, un astfel de spatiu trebuie sa fie izolat, bine aerisit si fara umezeala. Astfel, mobila va putea sta acolo o perioada mare de timp, fara sa intervina vreo schimbare.

In al doilea rand, securitatea reprezinta un factor esential. Este important ca firma la care apelati sa aiba  un sistem de paza bine pus la punct. Aceasta este o dovada sigura ca va lasati bunurile pe maini sigure si ca nu riscati sa ramaneti fara acestea.

La cine puteti apela pentru depozitare mobila?

MoveOut va intampina cu cele mai bune spatii de depozitare mobila, la preturi mai mult decat avantajoase. In functie de volumul de mobila pe care trebuie sa-l depozitati puteti alege dintre containere de 40 m cubi sau o boxa. Acestea pot avea dimensiuni cuprinse intre 10 si 45 m cubi, astfel ca mobila dumneavoastra va fi depozitata in cele mai bune conditii.

De asemenea, pentru a scapa de orice grija referitoare la disparitia sau degradarea mobilei, MoveOut va ofera o polita de asigurare in valoare de 55.000 Euro. Pentru detalii suplimentare, accesati moveout.ro!

Leave a Reply