De la lansete musca, la orice altceva ce tine de pescuit

lansete musca

Trage sau nu trage? Aceasta este intrebarea oricarui pescar sau pasionat. Ei bine, raspunsul tine de foarte multe lucruri insa depinde si de bat, asa cum ar spune oricine. Suntem magazinul online Ideal Fishing iar la noi vei gasi tot ce iti trebuie pentru un perscuit perfect… si asta nu e minciuna. Aici vei gasi tot, de la lansete musca, undite mici si mari, pentru amatori si profesionisti, fire, mulinete, momeli, lansete de diferite feluri, imbracaminte, valize si cutii, si cam orice altceva ce tine de pescuit si pescarie si poate chiar si mai mult.

Inainte de a va gandi la lansete musca, alegeti-va echipamentul cu grija

Ei bine, si pentru ca usor usor vremea buna de pescuit vine, iata ce trebuie sa stie un viitor pescar amator. In primul rand, nu trebuie chiar din prima sa sariti pe categoria de lansete musca sau orice alt tip, ci in primul rand trebuie sa va pregatiti si restul echipamentului. Pescuitul este atat o activitate de recreere, un mod de a va procura hrana (respectand legea si prevederile impuse) dar si un sport.

Asadar, inainte de a va gandi la lansete musca este bine sa va orientati spre restul echipamentului. Mai exact trebuie sa va pregatiti pentru a putea petrece cateva ore bune in natura, indiferent de conditiile meteorologice. Pescuitul se face atat in zile isorite si frumoase, cat si pe ploaie, sau de ce nu, la copca, la -20o Celsius sau si mai frig. Asadar, un echipament bun este mai mult decat necesar.

Primul tip de accesoriu este cel de transport, mai exact, cutii, rucsaci, recipiente, etc. Pentru cei pasionati de pescuitul clasic, fara masina sa zicem, un rucsac este primul lucru pe care trebuie sa-l aveti. Orientati-va catre unul comod, suficient de de incapator pentru toate celalalte lucruri dar si in care sa incapa una, sau mai multe lansete musca sau undite. Un aspect foarte important al unui rucsac este cadrul. Acesta trebuie sa distribuie corect intreaga greutate pe umeri, fara a afecta coloana sau umerii.

Restul echipamentului este la fel de important ca si niste lansete musca

Cutiile sunt la fel de importante ca niste lansete musca. Acestea sunt necesare pentru a transporta momeala care poate fi atat vie, cat si de alte tipuri. Suntem siguri ca nu v-ati dori ca momeala sa ajunga peste haine sau mancare. Asadar, optati pentru cutii de diferite dimensiuni si cu inchidere ermetica.

Hainele trebuie sa fie comode, si sa va protejeze de ploaie, frig sau canicula. Pentru zilele caniculare alegeti haine albe sau deschise la culoare, iar pentru a va proteja de ploaie, pelerina este perfecta atunci cand stati la panda langa lac de exemplu. Tot la capitolul haine, incaltamintea trebuie sa fie comoda, sa ofere protectie si o aerisire buna a picioarelor.

Alegerea unei lansete musca trebuie facuta in primul rand dupa tipul de pescuit pe care doriti sa-l incercati. In acest sens, lungimea maxima a unei lansete musca dicteaza si tipul de pesti la care puteti da.

Este evident ca despre pescuit am putea scrie zeci de articole, insa daca sunteti invatacel sau doriti sa incercati asta pentru prima data, rabdarea si prezenta unui pescar cu experienta este obligatorie. Noi va asteptam pe pagina noastra si va uram fir intins!

Leave a Reply