De ce trebuie sa alegem ceara epilat?

ceara epilat

Este bine de stiut ca dintotdeauna toate domnisoarele si doamnele doresc sa arate impecabil si pun foarte mare pret pe aspectul fizic dar si corporal. Pielea catifelata se obtine numai cu ajutorul unei bune ceara epilat.

Pentur ca sa aratati impecabil, compania noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama larga de produse cosmetice dintrer care si ceara epilat pentru a va indeparta foliculi parului din zonele nedorite de pe corp.

Folosind aceasta ceara epilat veti observa cat de necesara si utila este pentru dumneavoastra. Pretul acestui produs este accesibil tuturor clientelor care doresc sa il obtina de la noi. Nu numai ca este accesibil si benefic, dar va scuteste de programarea care trebuie sa o faceti la saloanele de cosmetica si nu trebuie sa mai asteptati atata timp pentru cand veti fi programati.

Cum se foloseste si depoziteaza aceasta ceara epilat?

Produsul ceara epilat este depozitat in cutii de 100 ml pana la 1000 ml. Apeland la acest produs de epilare cu ceara la dumneavoastra acasa, nu este atat de usor precum pare, insa merita cu desavarsire indrazneala de care dati dovada de a face ceva singure, in intimitatea propriei locuinte si mai ales fara jena de care unele doamne si domnisoare nu reusesc sa scape.

Cred ca am trecut cu toate prin situatia in care cosmeticiana cu care de abia am reusit sa ne invatam sa se mute de la un salon la altul sau poate isi muta activitatea in locuinta proprie unde nu este totul igienizat cum trebuie sau pur si simplu isi abandoneaza aceasta meserie.

Pentru a scapa de aceste momente neplacute, putem scapa printr-o mica ambitionare de a ne achizitiona acest produs de ceara epilat si de a putea beneficia de cea mai buna epilare in propria locuinta.

Epilarea cu aceasta ceara epilat acasa e mai usoara?

Realizand acest procedeu de epilare pe cont propriu, veti realiza ca o sa puteti scuti foarte multi bani si astfel puteti sa achizitionati aceasta ceara de epilat in cantitati mult mai mari pentru a avea o perioada de lunga durata.

Aceasta ceara epilat are o garantie de 3 ani. Pentru evitarea durerii inainte de epilarea cerii este recomandat sa faceti un dus fierbinte, astfel porii se deschid, iar radacinile se extrag mult mai usor, iar durerea este mai mica.

Acasa ca epilarea acasa cu acest produs simplu dar eficient. Eficienta si rezultatele cu acest procedeu de epilare este de o buna calitate buna si ne putem bucura de o piele foarte fina. www.tpb.ro

Care este procedeul la acest produs ceara epilat?

Procedeul este destul de simplu, deoarece ceara epilat se incalzeste pana devine lichida, se lasa se raceasca pana ajunge la o temperatura pe care corpul o poate suporta si abia apoi incepe utilizarea.

Ceara se aplica in sensul de crestere a firului de par. Prima data, acest produs se pune in forma de fasii scurte pentru ca organismul sa se poata obisnui.

Procedeul cu ceara epilat trebuie respectat cu sfintenie, mai ales pe partile cu piele sensibila.

Leave a Reply