De ce tamplarie aluminiu

De ce tamplarie aluminiuTamplarie aluminiu reprezinta solutia ideala pentru constructiile atipice, constructiile deosebite care au in componenta lor doar betonul, sticla si otelul. Deoarece se asambleaza prin sertizare, tamplarie aluminiu este deosebit de rezistenta din punct de vedere mecanic. De asemenea, acest tip de tamplarie se poate vopsi electrostatic, ceea ce inseamna ca isi va pastra culoarea pentru un timp indelungat, in nuante variate, dupa gusturile clientilor.

Desi aluminiul este un material rece, tamplarie aluminiu moderna se imbina cu bariere termice pentru un grad ridicat de izolare termica a locuintei tale.

Unde se foloseste tamplarie aluminiu? Este recomandata pentru institutiile publice, scoli, sediile de firme si pentru acele magazine cu trafic intens.

Avantaje tamplarie aluminiu

 

Deoarece tamplaria ocupa cam 20% din intreaga suprafata a ferestrei, trebuie sa o alegi cu grija. Desi principala responsabila ramane sticla aleasa – contactul dintre mediul interior si cel exterior se face pe o suprafata intinsa de 80% – rolul tamplariei nu trebuie nici el neglijat.

Prin latimea ferestrei, tamplaria determina rezistenta acesteia, prin adancimea constructiva, tamplaria determina performanta ferestrei, iar prin gama variata de forme si de culori, tamplaria are si un rol estetic, infrumusetand locuinta ta.

In aceste conditii, de ce sa folosesti si tu tamplarie aluminiu pentru amenajarea locuintei? Deoarece aceasta prezinta urmatoarele avantaje:

1. Se foloseste pentru construirea cladirilor moderne, in stil contemporan, impactul vizual fiind deosebit, dar si pentru peretii de tip cortina pentru o estetica impecabila;

2. In comparatie cu PVC-ul sau cu lemnul, protectia termica a tamplariei din aluminiu este mai mica, in schimb compenseaza prin protectie fonica, una foarte buna, mai ales daca se alege si un geam corespunzator;

3. Durata de viata foarte mare, peste 50 de ani;

4. Este un material usor, rezistent si rigid;

5. Necesita intretinere minima;

6. Pretul de achizitie este rentabil in comparatie cu calitatea oferita, insa poti alege tamplarie aluminiu si in functie de bugetul disponibil;

7. Iti permite sa folosesti suprafete vitrate mari;

8. Aspectul estetic este deosebit;

9. O gasesti de cumparat in culori si forme diferite;

10. Este ideala pentru cladirile de tip office.

Cumpara si tu tamplarie aluminiu de la Arcom Glass

 

Atunci cand vrei sa achizitionezi tamplarie aluminiu de calitate, ce imbina toate avantajele enumerate, Arcom Glass din Bucuresti este specialistul care te va indruma cel mai bine in alegerea tamplariei potrivite.

Una dintre cele mai complete game pentru tamplarii este reprezentata de tamplaria din aluminiu. Arcom Glass iti propune De ce tamplarie aluminiu1profile de aluminiu fara bariera termica sau profile aluminiu cu bariera termica.

Usile pot fi simple sau in 2 canturi, batante sau dublu batante, asa-numitele saloon doors, armonice sau glisante, rezistente la efractie si foc sau lift-slide. Ferestrele pot fi si ele simple sau in 2 canturi, cu deschidere simpla sau dubla (oscilo-batanta), pliante, culisante, glisante in plan paralel, rotative prin pivotare, rezistente la foc si efractie sau cu cercevea ascunsa.

In functie de necesitatile, dar si de bugetul tau, Arcom Glass iti ofera spre vanzare modele variate de tamplarie aluminiu, rezistenta chiar si la cutremure, ecologica si reciclabila 100%.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tamplarie aluminiu de la Arcom Glass. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Arcom Glass? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-348.238 sau trimite un e-mail pe adresa office@arcomglass.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply