De ce sa folositi dusumeaua pe post de pardoseala ?

adresa-depozit-cherestea-chitilaLemnul este unul dintre primele materiale de constructie utilizate de om. Raspandirea sa, calitatile sale mecanice, rezistenta la actiunile agentilor atmosferici si relativa usurinta a prelucrarii sale au facut din lemn unul dintre cele mai folosite materiale in domeniul constructiilor. Datorita naturii sale organice vegetale si structurii sale fibroase, lemnul prezinta ca material de constructie urmatoarele avantaje: rezistente mecanice relativ ridicate la o densitate aparent mica, elasticitate, durabilitate in conditii favorabile, capacitate de prelucrare usoara, varietatea posibilitatilor de imbinare, aspect estetic, precum si proprietati de izolare termica si fonica.

Daca vorbim doar de lemnul de brad, putem spune ca acesta este mult cautat pentru confectionarea de mobilier, usi, parchet, dusumele, lambriuri, instrumente muzicale, hartie, cartoane, materiale de constructie, precum si la incalzirea locuintelor. De multe dintre aceste intrebuintari ale lemnului de brad va puteti bucura daca apelati la serviciile companiei Depozit-Cherestea-Chitila.ro din Bucuresti. Prin intermediul depozitului de cherestea de pe soseaua Chitila Bucuresti, firma va comercializeaza produse din lemn de cea mai buna calitate, precum: grinzi, cusaci, scanduri, lemn constructii, sipci si baghete din lemn.

Un rol aparte in activitatea companiei bucurestene il are producerea si comercializarea dusumelei din lemn de brad. Dusumeaua din lemn masiv este folosita in placarea pardoselilor din case inca din vremuri de demult, fiind alegerea ideala pentru cei care isi doresc o pardoseala calduroasa, trainica si ecologica, pentru ca la fabricarea lor se folosesc materiale 100% naturale. Cele mai rezistente si cautate tipuri de dusumea sunt cele realizate din lemn de esenta tare. Foarte bune si rezistente sunt si cele din lemn mai moale, cum ar fi cel de plop sau pin, de exemplu, insa acest tip de dusumea trebuie acoperit cu un lac ce ii confera rezistenta sporita la uzura.

In cadrul Depozit-Cherestea-Chitila.ro gasiti dusumea din lemn de brad la cele mai bune preturi din Bucuresti. Pe langa preturile extrem de avantajoase, iata si care sunt avantajele placarii pardoselilor cu dusumea din lemn de brad:

– Se potrivesc oricarui decor: multi specialisti in interioare sunt de acord ca o podea din lemn masiv de calitate accentueaza orice decor si adauga o nota aparte de eleganta atat stilurilor traditionale cat si celor contemporane. Frumusetea si farmecul lor rezistente in timp imbunatatesc aspectul general al decorurilor sau al mobilierului si permit crearea ambiantei dorite, fie ca va doriti o atmosfera calduroasa, confortabila, fie ca veti opta pentru un “feeling” modern.

– Beneficiaza de rezistenta si durabilitate: Rezistenta dusumelelor din lemn masiv face ca investitia sa se merite pe deplin. Evolutia tehnologiei din ultimii ani a intarit cu mult factorul de durabilitate. Puteti opta acum pentru modele de pardoseli care rezista si se intretin foarte bine chiar si in bucatarii sau bai.

– Intretinere usoara: Cu un efort minim de intretinere, dusumelele din lemn masiv isi vor pastra frumusetea si eleganta pentru multi ani. Curatarea si spalarea lor nu necesita procedee in plus fata de o ingrijire a unui parchet obisnuit, insa diferenta de stil si eleganta este semnificativa. Chiar si usoarele urme de uzura a pardoselii aparute in urma loviturilor sau zgarieturilor, printr-o cosmetizare inteligenta, capata un aspect interesant, contribuind la o ambianta unica, aparte a incaperii.

Alte beneficii ale montarii dusumelor Depozit-Cherestea-Chitila.ro in locuintele dumneavoastra sunt: rezistenta la diferentele de temperatura si umiditate, rezistenta la socuri mecanice, elasticitate, proprietati de izolare termice deosebite si izolarea fonica.

Adresa depozit cherestea

S.C ADY PROSPER CONSTRUCT S.R.L. Adresa: Soseaua Chitilei nr. 215A, Sector 1

Contacteaza telefonic depozitul de cherestea sau trimite acum o cerere de oferta prin email, veti primi un raspuns rapid.

email: depozitcheresteachitilagmail.com

Telefon: 0766.271.741

Leave a Reply