Dacs, distribuitor racoritoare in toata tara!

Dacs, distribuitor racoritoare in toata tara!Nu conteaza ca e vara sau ca afara sunt 20 de grade Celsius sub zero, oamenii iubesc bauturile racoritoare, de la bauturile racoritoare carbogazoase – care vorba fie intre noi sunt cele mai cautate! – si pana la bauturile necarbogazoase. Nostalgicii inca suspina dupa Brifcor, CiCo, Quick Cola au Lamaita, care pe vremea comunistilor faceau ravagii in randul romanilor. Desi suntem in 2015, clasamentul preferintelor nu s-a schimbat prea mult, poate doar in ceea ce priveste producatorii care nu mai sunt de mult autohtoni. Astazi, tinerii beau Coca-Cola – aceasta se afla prima in top! – Fanta, Sprite sau Schweppes, astfel incat un distribuitor racoritoare din Romania va trebui sa care la greu bacsuri intregi din aceste licori atat de iubite de catre pamanteni.

Distribuitor racoritoare. Clasificare bauturi racoritoare

 

In primul rand, este important de retinut faptul ca bauturile racoritoare sunt obtinute din sucuri, din concentrate aromate sau din sucuri concentrate care pot fi de fructe si/sau legume. La baza mai pot avea siropuri de fructe, de plante, substante aromatizante, coloranti, vitamine, acizi alimentari si dioxid de carbon.

Daca ar fi sa facem o clasificare a bauturilor racoritoare, atunci acestea se impart astfel:

1. In functie de continutul de dioxid de carbon avem:

– bauturi plate sau fara dioxid de carbon;

– bauturi carbogazoase sau cu dioxid de carbon;

2. In functie de materiile prime ce s-au folosit pentru obtinerea acestor bauturi racoritoare avem:

– bauturi racoritoare de sinteza si bauturi pe baza de arome naturale;

– bauturi racoritoare care au la baza siropurile de plante si cele de fructe;

– bauturi racoritoare care au la baza sucurile sau chiar sucurile concentrate obtinute din fructe sau legume;

3. In functie de natura indulcitorului avem:

– bauturi care au la baza zaharul sau glucoza;

– bauturi care au la baza indulcitorii de sinteza;

4. In functie de natura apei folosita avem:

– bauturi pe baza de apa plata;

– bauturi pe baza de apa minerala.

Distribuitor racoritoare in toata tara? Dacs este raspunsul!

 

Esti in cautarea unui distribuitor racoritoare pentru magazinul, hotelul, restaurantul sau pensiunea ta? Nu conteaza daca esti din Timisoara, Dacs este partenerul potrivit pentru tine. Aceasta companie timisoreana iti pune la dispozitie in permanenta 4 sortimente de top de bauturi racoritoare:

1. Coca-Cola;

2. Fanta;

3. Nestea;

4. Cappy.

Nu conteaza ca ai nevoie de un distribuitor racoritoare pentru barul tau, pentru un pub sau pentru un restaurant, nu Dacs, distribuitor racoritoare in toata tara!1conteaza in ce localitate din Romania ai nevoie de aceste bauturi racoritoare, pe echipa Dacs te poti baza oricand! Aceasta iti aduce produsele comandate intr-un timp scurt, fara incidente, exact la data si la ora stabilite.

Ai nevoie de o cantitate mare de bauturi racoritoare? Dacs nu se da inapoi de la munca. Compania este echipata cu mijloace de transport bine dotate pentru un transport efectuat in siguranta. Toate bauturile racoritoare vin ambalate corespunzator, iar apoi legate, astfel ca in timpul distributiei totul merge ca pe roate. Important este ca te poti baza pe Dacs care de peste 23 de ani este un distribuitor racoritoare de renume in Romania. De asemenea, pe langa bauturi racoritoare iti mai poate aduce si bauturi alcoolice, energizante si diverse dulciuri. Sa nu uitam de vin, de bere si de apa, Dacs fiind partenerul potrivit pentru tine!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege Dacs, distribuitor racoritoare in toata tara. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Dacs? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0256-225.507 sau 0745-507.507.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply