Daca ai nevoie de fibra optica cu sufa, apeleaza cu incredere la Castel Distribution!

Cauti fibra optica cu sufa si nu stii la cine sa apelezi? Castel Distribution este alegerea ideala. Compania are ca principal domeniu de activitate, distribuirea anumitor produse specifice unor diverse instalatii, precum: instalatiile termice si electrice, instalatii de evacuare a apelor uzate si instalatii de curenti slabi.

Detinand o experienta de peste 10 ani pe piata de profil, Castel Distribution vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse, precum: fibra optica cu sufa, cablu date FTP, cablu incediu sau alarma incediu, prize UTP, acumulatori stationari, baterii, cablu electric, sisteme paratrasnet, prize de pamant, benzi izolatoare, etc.

Atunci vine vorba de realizarea unei retele de internet, te vei gandi poate, la modul in care se va realiza aceasta, in special care va fi tipul de cablu utilizat si dimensiunea acestuia.  De exemplu, daca doresti o retea prin fibra optica, poti alege dintre cele 4 variante de cabluri, si anume:  fibra optica cu sufa, fibra optica multimode, fibra optica ADSS si fibra optica cu armatura metalica.

Dupa ce te-ai decis asupra tipului de fibra, trebuie sa te gandesti care ar fi cel mai potrivit model, care poate sa corespunda din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

Castel Ditribution- furnizorul nr.1 de fibra optica cu sufa!

Compania pune la dispozitia clientilor o gama variata de fibra optica cu sufa, disponibila pe stoc in mai multe variante, si anume: fibra optica cu sufa SM 12 fire, fibra optica cu sufa SM 4 fire sau fibra optica cu sufa SM 8 fire. Toate modelele mentionate au o tensiune de 2500 N, sufa este metalica, are protectie UV si o lungime de unda de 1310 nm respectiv2550 m si prezinta o  atenuare de maxim0.36 respectiv 0.22, la o temperatura de lucru de la -40C pana la +80C.

Atunci cand alegi tipul de fibra optica cu sufa, trebuie sa iei in considerare anumite caracteristici, si anume: coeficientul de dilatatie liniara, tractiunea liniara pentru care este garantata, caracteristicile de atenuare dar si rezistenta pe care o prezinta la razele UV . Toate variantele mai sus mentionate de fibra optica cu sufa, sunt disponibile de pe stocul companiei Castel Distribution la cele mai avanatajoase preturi.

De unde iti poti achizitiona fibra optica cu sufa de inalta calitate?

Fibra optica cu sufa, de inalta calitate, la preturi avantajoase si care sa corespunda tuturor cerintelor tale, gasesti doar la Castel Distribution! Modelele de fibra optica cu sufa oferite de catre compania Castel Distribution pot fi utilizate pentru orice tip de retea. Pe langa aceasta fibra optica cu sufa, in oferta vei gasi restul de accesorii de care vei mi avea nevoie, precum: adaptor fibra optica, caseta sudura, enclosure cu discheta enclosure, ODF-uri, Patch cord-uri duplex si simplex si inca o multime de alte tipuri de modele de cabluri.

Daca te-ai hotarat asupra modelului de fibra optica optica cu sufa, acceseaza pagina web www.castel.ro  si alege modelul de care ai nevoie si care sa corespunda nevoilor tale. Pnetru comenzi poti trimite un mail – office@castel.ro, office@etk.ro  sau contacteaza reprezentantii – 0722 995 519/ 0730 507 835.

Leave a Reply