Curatenie pentru o tara ca afara cu maturatori stradali

Vrem o tara ca afara! Mereu auzim aceasta replica din partea multor persoane, dar niciodata nu stim ce inseamna o tara cu adevarat ca afara. Una dintre aspectele importante ale unei schimbari in bine este pastrarea curateniei pe strada. Este un aspect pe care trebuie sa il aiba in considerare statul dar si cetatenii care ar trebui sa respecte acest lucru.

In momentul cand ne apucam de curatenie trebuie sa achizitionam diferite utilaje si produse de curatenie. Pentru o salubrizare conform standardelor europene, trebuie sa folosesti cele mai moderne si eficiente utilaje.

Noi va propunem sa va indreptati atentia catre maturatori stradale. Sunt foarte eficienti si au o putere de curatare foarte mare. Va eficientiza treaba si va lasa strada curata de fiecare data.

De ce sa alegi maturatori stradali?

Maturatorii stradale sunt utilaje de salubrizare a zonelor urbane. Sunt o metoda de a eficientiza timpul si de a reduce numarul angajatilor care ar face acest lucru manual. Pentru un mediu inconjurator curat si respirabil, aceste echipamente sunt cumva suma a cererilor si nevoilor de locuire intr-o tara ca afara.

Cum functioneaza acesti maturatori stradale?

In primul rand, aceste utilaje au o putere de curatare si strangere a deseurilor, prafului si mizeriei foarte mare. De ce? Pentru ca prezinta caracteristici moderne si imbunatatite fata de alte produse asemanatoare.

Printre dotarile intalnite la aceste utilaje, si fara de care altfel nu ar functiona, amintim:

 • roti de sustinere;
 • sistem de flotare verticala;
 • sistem de inclinare transversala;
 • sistem de reglare uzura perie cu cat mai multe pozitii.

Fara una dintre aceste caracteristici, produsul se poate deteriora mult mai repede si veti avea probleme constant.

Foarte important: cu ajutorul sistemului de inclinare transversala, maturatorii stradali pot curata inclusiv noroiul si nisipul de marginea drumului. Astfel, dupa fiecare furtuna care aduce murdarie sau dupa fiecare lucrare de santier efectuata de-alungul strazilor, maturatorul stradal iti elibereaza strada de tot ceea ce disturba traficul si il ingreuneaza.

Curatenie rapida si eficienta cu maturatori stradali

Mizeria nu poate astepta, asa ca, in imposibilitatea unor angajati disponbili sa rezolve treaba, trebuie sa ai o solutie cat mai rapida. Asa ca, utilajele raman unica si disponibila varianta, la orice ora. Chiar si noaptea. Si de regula, indicat este sa le folosesti in timpul noptii, intrucat traficul nu va fi ingreunat.

Din grija pentru sanatatea mediului inconjurator, implicit, si pe cea a cetatenilor, sunteti invitati sa luati contact cu o firma de furnizare a celor mai moderne si eficiente utilaje, la standarde europene. Pe catalogul de pe site-ul www.convar.ro, am gasit cele mai moderne maturatori stradale, la preturi foarte mici.

Printre modele de maturatori stradali se numara:

 • Maturator PLUS cu diametrul periei de 560 mm
 • Maturator SOLO cu perie dreptunghiulara fixa
 • Maturator BIG pentru mini-incarcatoare
 • Maturator ECO cu diametrul periei de 520 mm
 • Maturator PROFI cu diametrul periei de 600 mm
 • Maturator PROFI GIGANT cu diametrul periei de 800 mm
 • Maturator PROFI CHAMP cu sistem curatare noroi

Aceste modele respecta standardele moderne si efectueaza operatii de curatare mari pentru fiecare tip de nevoie. Pentru o strada curata, apeleaza la un maturator stradal de la Convar.

Leave a Reply