Curatenia este mama sanatatii!

ksk cleanUn proverb spune asa: „Curăţenia este mama sănătăţii”. Sanatatea noastra depinde in mare parte de mediul in care traim si in care ne desfasuram activitatea. Pentru ca vremurile in care erai obligat sa petreci ore bune cu matura si mopul in mana pentru igienizarea si curatarea diferitelor spatii, au apus demult, KSK Clean vine in ajutorul dumneavoastra cu echipamente si tehnologii inovatoare utile la curatenia industrială, profesională şi rezidenţială.

Pentru aceasta, KSK Clean va ofera o gama variata de aspiratoare profesionale Soteco – importate din Italia.

Cei peste 11 ani de experienta in domeniu si renumele producatorilor de echipamente profesionale pentru curatenie pe care ii reprezentam, ne recomanda ca fiind o echipa de profesionisti  si un partener de incredere pentru nevoile dumneavoastra.

Aspiratoarele comercializate de KSK Clean sunt destinate mai multor domenii precum: spalatorii auto, firme de curatenie, ateliere auto, dar si pentru curatenia diferitelor cladiri.

Chiar daca este vorba de spatiul destinat afacerii dumneavoastra (hotel, pensiune, spalatorii, ateliere), ce preferati sa aveti ca angajat? O femeie de serviciu franta de oboseala si de pe fruntea careia curg apele sau o femeie de serviciu care foloseste aspiratoarele profesionale Soteco?

Aspiratoarele profesionale pe care le comercializam sunt fiabile, au o putere mare de curatare si aspirare si sunt foarte rezistente. De cate ori vi s-a intamplat ca aspiratorul sa se infunde sau sa traga aer in gol?  Utilizand aspiratoarele de la KSK Clean nu mai trebuie sa indurati asemenea momente chinuitoare. Sacul de depozitare al acestor produse este incapator astfel ca nu este nevoie ca golirea sa se faca in fiecare zi, asa cum se intampla in cazul unor aspiratoare clasice si de marime mai mica. Dar cu toate acestea si indepartarea rezidurilor este foarte facila.

Aspiratoarele profesionale Soteco dispun de mai multe accesorii pentru ca ajutorul sa fie complet. Filtrele de aspiratie care intra in pachetul de accesorii, au diferite lungimi ca sa puteti ajunge si in locurile greu accesibile. Nu ati mutat niciodata dulapul pentru ca nu ajungeati sa aspirati sub el? Datorita acestor dispozitive acum nu mai este nevoie sa depuneti un asemenea efort, din contra stradania dumneavoastra nu va ajunge pana intr-acolo.

Daca te trezesti intr-o dimineata si vrei sa aspiri nu trebuie sa te ingrijorezi ca iti vor bate vecinii la usa, pentru ca aspiratoarele sunt extreme de silentioase.

Daca doriti sa curatati si cele mai fine mochete si tapiterii, puteti conta si de aceasta data pe aspiratoarele profesionale Soteco pentru ca dispozitivele speciale vor satisface cu succes pretentiile celor mai exigenti clienti.

Cu aceste aspiratoare pot fi curatate si igienizate diferite tipuri de pardoseala: de la arii netede, parchete, covoare, machete, linoleum, gresie pana la suprafete de lux: marmura, granit.

Aspiratoarele profesionale Soteco pot avea functie de curatare umeda sau uscata si pot avea mai multe motoare ce indeplinesc functii separate.

Aceste produse sunt ideale si daca vreti sa economisiti energie, deoarece alimentarea se face cu un minimum de consum. Sunt foarte avantajoase pentru spatiile mari ce necesita igienizarea.

Datorita calitatii deosebite a produselor KSK Clean, firma garanteaza pentru viata indelungata a produselor sale. Preturile variaza in functie de model si de caracteristicile sale, dar cu siguranta merita toti banii!

KSK Clean este o firma cu experienta pentru care calitatea este obligatorie. Portofoliul pe care il detine este atat de bogat incat nu ii vei putea gasi nici un defect. Produsele comercializate de firma apartin unor producatorii de renume din Spania, Germania si Italia.

Aveti posibilitatea de a apela la un expert in domeniu! Alege aspiratoarele profesionale Soteco de la KSK Clean!

Leave a Reply