Cu Free Style te bucuri de piscina ta in orice anotimp!

free styleIn gradina casei dumneavoastra ati amenajat un jacuzzi, insa nu va puteti folosi de el  pe timp de vreme rea, cand ploua sau cand ninge? Free Style este un ajutor de nadejde care va ofera servicii de acoperire jacuzzi la cele mai avantajoase preturi si de cea mai buna calitate.

Daca dispuneti de o astfel de utilitate, trebuie sa aveti setul complet de facilitati care sa includa si acoperirea jacuzzi, astfel incat sa va puteti bucura si relaxa oricand veti dori, indiferent de conditiile meteorologice.

Cu Free Style puteti alege intre doua modele de acoperire jacuzzi: modelul Dallas Spa si modelul Classic Spa, insa daca doriti un alt model, compania poate realiza la comanda orice produs cu dimensiuni atipice, conform cu cerintele si necesitatile dumneavoastra astfel incat satisfacerea acestora sa se faca pe masura asteptarilor.

Confortul va fi maxim deoarece actionarea se face electric cu ajutorul unei telecomenzi, acoperirea jacuzzi este rezistenta, ea fiind confectionata din materiale ca plexiglass transparent sau policarbonat celular si dispune de elemente de siguranta impotriva strivirii, iar in functie de model puteti opta pentru acoperirea care gliseaza fara sine si care se poate deplasa in afara spatiului de accoperit.

Cu serviciile de acoperire jacuzzi oferite de catre compania Free Style, relaxarea in jacuzzi este totala! Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca acoperirea cazii de jacuzzi spa de exterior este benefica pentru a-l proteja impotriva deteriorarii ce poate aparea din cauza conditiilor meteo nefavorabile  si pentru a va proteja pe dumneavoastra de radiatiile UV, pastrand in acelasi timp caldura emanata de soare.

Designul modern si utilitatea acestor acoperiri ale cazilor de jacuzzi spa de exterior, va vor convinge de necesitatea unor astfel de servicii pe care compania Free Style le presteaza la cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste atat materialele folosite, cat si manopera.

Indiferent daca sunteti o persoana care are in propria curte un jacuzzi sau daca sunteti proprietarul unei pensiuni care dispune de asemenea facilitati pentru confortul oaspetilor, trebuie neaparat sa luati in considerare acoperirea acestora pentru ca relaxarea sa fie posibila pe tot parcursul anului.

Chiar si in anotimpurile toamna sau iarna, avem nevoie de mici momente in care sa ne cufundam in jacuzzi si sa uitam de griji, dar daca ploaia si ninsoarea nu ne permit acest lucru, ce este de facut? Va spun eu, trebuie sa contactati compania Free Style pentru ca aceasta va va oferi cele mai bune servicii de acoperire jacuzzi, de care toti membrii familiei sau oaspetii care se cazeaza la pensiunea dumneavoastra, se vor bucura.

Ati organizat o zi de distractie in curtea dumneavoastra, insa vremea s-a anuntat capricioasa? Nu este cazul sa va amanati planurile, pentru ca cel putin, veti putea sa petreceti momente placute in jacuzzi, daca aveti, bineinteles, acoperirea pe care Free Style o pune la dispozitia tuturor posesorilor si viitorilor posesori de jacuzzi.

Pana acum, toate persoanele care au apelat la aceste servicii au fost multumite de confortul dat de acoperirile cazilor de jacuzzi si au remarcat rezistenta si fiabilitatea acestora.

Atentia acordata detaliilor, tehnologia folosita, echipa competenta si profesionista, va garanteaza ca spatiului destinat relaxarii, jacuzzi-ului, i se va aduce imbunatatiri substantiale extra pentru ca dumneavoastra sa deveniti unul dintre cei mai fericiti detinatori de cada spa.

Free Style – Acoperiri piscine

www.acoperiripiscine.eu

Telefon de contact:

0740 066 835 | 0744 353 539

Adresa firmei:

Str. St. Cortez nr. 30, sat Hlincea, Ciurea, Iași

Leave a Reply