Cosuri rachita

63603ba62eb5ed25119a8cdc52512896Intalnite la targurile de produse traditionale, in magazine sau la biserica, cosurile rachita constituie obiecte traditionale indragite de tot mai multe persoane. Aceste cosuri rachita au fost confectionate inca din cele mai vechi timpuri, dupa ce oamenii au constientizat ca sunt rezistente, utile si pot fi folosite pentru diverse activitati. Chiar daca mestesugul impletirii de nuiele nu mai este practicat la scara larga, din ratiuni stiute deja, exista inca multi mesteri care aleg sa duca mai departe aceasta indelectnicire veche a poporului roman. O parte dintre acestia lucreaza in cadrul societatii Snagov Prod, de unde puteti sa cumparati, printre altele si cosuri rachita.

Sa facem cunostinta cu firma Snagov Prod care va ofera cosuri rachita

Infiintata in urma cu peste doua decenii, aceasta firma are ca obiect de activitate realizarea si comercializarea de cosuri rachita, mobilier rachita si diverse produse impletite. In toti acesti ani, mesterii firmei au confectionat peste 500 de produse din rachita. Produsele sunt realizate manual, cu multa migala, pasiune si daruire, fiind imbogatite cu vopsele, lacuri si decorate cu materiale textile si diverse ornamente pentru un design cat mai atractiv.

Oferta firmei Snagov Prod include o variata gama de produse, intre care sunt incluse si cosuri rachita

Aceasta firma din judetul Ilfov vine in intampinarea clientilor sai din intreaga tara cu o variata si diversificata gama de produse traditionale. Acestea sunt grupate in mai multe categorii, printre care pot fi amintite:

– cosuri impletite de mana

– cosuri pentru rufe

– cosuri pentru copii

– cosuri biciclete

– rafturi pentru depozitare

– tavi din rachita

– pergole si foisoare din lemn

– suporturi si cosuri pentru flori

– mobilier din rachita etc

Cum sunt livrate diversele modele de cosuri rachite si alte produse ale acestei firme din judetul Ilfov?

Livrarea toturor produselor comercializate de Snagov Prod se face prin intermediul unor firme de curierat rapid. In cel mai scurt timp veti primi comanda dumneavoastra, pe care o veti putea putea achita ramburs. Aveti asadar mai multe avantaje daca alegeti sa comandati cosuri rachita sau alte produse de la aceasta firma.

Alegeti sa cumparati cosuri rachita de la Snagov Prod

Aceasta firma isi merita respectul si aprecierea pentru faptul ca duce mai departe un mestesug vechi de secole si ca pastreaza vie arta impletirii nuielelor. Din fericire, romanii sunt tot mai atrasi de obiecte de acest fel si le folosesc cu diferite ocazii pentru anumite activitati. Fie ca sunt folosite pentru a merge la piata, fie pentru a duce la biserica anumite alimente, fie pentru a merge la un picnic, alaturi de cei dragi sau pentru a depozita diverse lucruri, aceste cosuri rachita sunt foarte practice, rezistente si usor de folosit.

Cum puteti sa luati legatura cu mesterii acestei firme pentru a comanda cosuri rachita?

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii despre activitatea si produsele firmei, inclusiv despre cosuri rachita, puteti sa accesati site-ul cosuri-rachita.ro De asemenea, aveti posibilitatea de a lua legatura cu cei de la Snagov Prod prin intermediul celor doua numere de telefon care sunt afisate pe site.

Leave a Reply