Cosmetics-Online, gel UV unghii pentru o manichiura impecabila!

105-630x552Unghiile false construite cu gel UV sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale si, in acelasi timp, mult mai frumoase. Forma initiala a unghiei poate fi retusata folosind gel UV unghii, in cazul in care prezinta o anumita imperfectiune, si poate fi alungita, dupa preferintele clientelor.

Avantaje manichiura cu gel UV unghii

Gelul UV pentru constructia unghiilor false este un material mai nou pe piata de specialitate decat acrylul, fiind tot atat de rezistent, dar prezentand avantajul ca ofera un aspect mai natural unghiei. Unghiile construite cu gel UV sunt subtiri, flexibile, au un aspect lucios si incolor, fara a se ingalbeni precum alte tipuri de unghii false.

Manichiura realizata cu gel UV unghii este rezistenta, durabila si in plus, protejeaza unghiile naturale de zgarieturi si de actiunea factorilor externi, acestea continuand sa creasca in mod natural sub straturile de gel. Este recomandata in mod special persoanelor care nu isi pot lasa unghiile sa creasca din cauza fragilitatii acestora, ori din cauza prostului obicei de a si le roade.

Substantele care intra in compozitia gelurilor UV sunt lipsite de miros si nu sunt toxice, fapt pentru care acest tip de unghii tehnice se pot aplica si in timpul sarcinii.

In ceea ce priveste designul unghiilor cu gel UV, posibilitatile de realizare sunt nelimitate, culoarea, modelul si forma putand fi schimbate oricand, in asa fel incat unghiile sa devina un veritabil accesoriu asortat in functie de dispozitia sau tinuta unei persoane.

Tipuri de gel UV unghii

Gama de geluri UV cuprinde o varietate de produse, fiecare avand o intrebuintare specifica in timpul procesului de constructie a unghiei false:

  • gel UV unghii de baza – se aplica usor, este autonivelant si se usuca in lampa UV
  • gel UV unghii de constructie, asigura durabilitate si rezistenta maxima impotriva ruperii. Are o densitate crescuta, putand fi folosit la realizarea unghiilor de lungimi foarte mari, cu forme extreme. Chiar si aplicat in strat mai gros se intareste rapid in lampa UV, fara a da senzatia de arsura
  • gel UV unghii de camuflaj, ideal pentru prelungirea bazei unghiei, acoperind foarte bine imperfectiunile. Recomandat pentru realizarea manichiurii persoanelor care au baza unghiei foarte mica sau cu unghiile roase, timpul de intarire in lampa UV fiind de 2 – 3 minute
  • gel UV unghii de luciu, pentru o stralucire de lunga durata. Nu crapa, nu se exfoliaza si isi pastreaza aspectul impecabil timp de 3 –-4 saptamani
  • gel UV unghii de acoperire, pentru “umplut” si pentru intarirea unghiilor naturale. Are aderenta marita, dar necesita si folosirea primerului
  • gel UV unghii color

Gel UV unghii in oferta Cosmetics-Online

Cosmetics – Online pune la dispozitia persoanelor interesate, fizice si juridice deopotriva (saloane de infrumusetare, distribuitori de produse cosmetice) o paleta vasta de gel UV unghii, in functie de varianta aleasa acesta putand fi folosit la toate cele trei etape de realizare a unghiei tehnice – gel de baza, gel de constructie, gel de modelare. Gelurile au o consistenta medie, putand fi imbogatite cu fibra de sticla si sunt de calitate superioara, importate de la producatori renumiti in domeniu. In oferta Cosmetics-Online gasiti gel UV unghii Camelon, gel UV unghii color cu sclipici, geluri UV unghii color mate, opace, sidefate (de la nuantele clasice pana la cele aflate “la moda”), gel UV unghii de camuflaj, gel UV unghii de constructie, precum si kit-uri complete pentru realizarea unghiilor false.

Folositi gel UV unghii pentru a obtine o manichiura impecabila, rezistenta si de lunga durata!

Leave a Reply