Contacor Expert – contabilitatea afacerii tale

contacor Intr-o perioada in care mii de firme dispar anual din cauza crizei financiare de la nivel mondial, apelarea la ajutorul unei firme de consultanta in afaceri reprezinta un pas mai mult decat sanatos pentru orice companie. Salvarea si succesul nu sunt 100% garantate, insa gasirea unei firme serioase in aceasta zona, poate reprezenta un prim pas in obtinerea rezultatelor scontate de participantii in afacere. Un astfel de ajutor, in special pentru companiile mici si mijlocii de la nivel national, este firma Contacor Expert.

Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, firma bucuresteana ofera clientilor, servicii de contabilitate, consultanta in domeniul financiar, precum si expertiza fiscala. Observam aproape saptamanal in buletinele de stiri cum compania X sau Y se confrunta cu probleme legale grave din cauza situatiei incerte pe care o are in raport cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Tocmai din aceasta cauza, expertizele fiscale judiciare realizate in modul cel mai profesionist, pot reprezenta o masura de siguranta fundamentala.

Din gama larga de expertize contabile judiciare fac parte actiuni precum: evidenta contabila completa a tuturor activitatilor firmei, inregistrarea documentelor primare, evidenta mijoacelor fixe, intocmirea jurnalului de vanzari, intocmirea jurnalului de cumparari, inregistrarea tranzactiilor bancare si de casa, inregistrarea salariilor si a taxelor si contributiilor aferente, evidenta stocurilor marfa, inregistrarea tranzactiilor de import-export, registrul de evidenta fiscala, intocmirea registrului inventar, intocmirea registrului jurnal, intocmirea cartii mari, intocmirea balantei sintetice si analitice, intocmirea si transmiterea catre autoritatile competente a declaratiilor fiscale in conformitate cu legislatia in vigoare si asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale.

Nu in ultimul rand, expertizele financiare ale companiei se extind si la nivelul sistemului de salarizare. Astfel, ei ofera si servicii cu privire la intocmirea statelor de plata, inregistrarea lor la ITM, intocmirea si depunerea registrului de salariati la ITM, inregistrarea contractelor de munca la ITM, precum si intocmirea si depunerea de fise fiscale anuale.

Indiferent de natura companiei, ca este mica, mare sau mijlocie, aceasta are nevoie de un serviciu de personal si salarizare pentru o buna si legala desfasurare a activitatii. In cazul in care companiile doresc obtinerea unor credite de la diferite surse financiare, acestea au nevoie neaparata de elaborarea de rapoarte financiare. Toate acestea se realizeaza prin intermediul celor de la Contacor Expert. Un alt element fundamental fara de care o companie nu poate exista, este bugetul. La consolidarea lui este necesara completarea ordinului de plata al trezoreriei.

Numarul foarte mare de clienti care s-au declarat multumiti de servicile oferite de societatea de contabilitate Contacor Expert, reprezinta o dovada concludenta in ceea ce priveste calitatea alegerii pe care acestia au facut-o. Corectitudinea, siguranta, seriozitatea, precizia si rapiditatea prin care oamenii acestei companii lucreaza cu clientii lor, plaseaza firma din Bucuresti intr-un pole-position, absolut meritata in randul serviciilor contabile din Romania.

Asadar, intr-o societate in care riscul de a da faliment sau de a avea derapaje fiscale sunt extrem de ridicate, Contacor Expert este solutia potrivita in ghidarea unei afaceri de succes. Experienta si reputatia personalului acestei firme pot conduce pe drumul cel bun orice intreprindere.

Leave a Reply