Conta Radulescu iti ofera servicii contabile profi

Conta Radulescu iti ofera servicii contabile profiIn ziua de astazi tot mai multe firme isi externalizeaza serviciile de contabilitate. Ce presupune externalizarea? Externalizarea serviciului de contabilitate este un proces prin care o firma deleaga si incredinteaza unei societati partenere o operatie, sarcina sau functie, care se integreaza in activitatea sa globala, dar pe care trebuia sa o asigure ea insasi.

Daca ai nevoie de servicii de contabilitate in Bucuresti, firma Conta Radulescu poate deveni partenerul tau de incredere, deoarece dispune de softuri profesionale si de personal calificat in acest domeniu.

Ce inseamna externalizarea serviciilor de contabilitate?

Externalizarea a devenit o forma obisnuita si raspandita pe scara larga in toate sectoarele economiei si in majoritatea tarilor din Europa.

In acest caz, un serviciu realizat pe plan intern de catre angajati este transferat catre o firma externa. Serviciile de curatenie, catering si securitate erau tipurile de servicii de regula supuse externalizarii, dar acum procesul se aplica activitatilor de afaceri principale.

Motivele din spatele externalizarii pot fi variate si pot fi in legatura cu necesitatea de a beneficia de aptitudinile, experienta si resursele care nu pot fi asigurate intern.

In cazul alegerii unei firme de contabilitate, cheltuielile cu programul de contabilitate, echipamente hardware si de birou, ca de exemplu fax, telefon sau internet, cat si cu taxele si contributiile la salariul contabilului sunt eliminate, acestea fiind incluse in tariful serviciilor de contabilitate prestate de catre firmele beneficiare.

Avantajele colaborarii cu o firma ce presteaza servicii de contabilitate

Daca inchei un contract de prestari servicii cu o firma de servicii contabile, sarcinile sunt mai bine structurate decat in fisa postului unui contabil. Obligatiile, drepturile si garantiile oferite beneficiarului sunt deosebit de importante.

Sarcinile si responsabilitatile contabilului sunt limitate la cele mentionate in fisa postului, munca acestuia este impartita intre mai multi angajati ai departamentului financiar-contabil, aparand posibilitatea ca in timp contabilul sa piarda viziunea de ansambul asupra activitatii.

Pentru o firma de contabilitate cunoasterea permanenta a legislatiei si a reglementarilor legale, instruirea personalului si participarea la cursuri de legislatie este un obiectiv important, instrumentul principal de lucru fiind codul fiscal si normele codului fiscal. In schimb, pentru o firma obisnuita resursele necesare pentru a trimite contabilii la cursuri de specializare sau pentru a achizitiona material de specialitate sunt mai limitate, iar orele de program de multe ori nu sunt suficiente si pentru autoinstruire.

Care sunt avantajele colaborarii cu o firma specializata de contabilitate?

– costuri reduse pentru firma ta;

– nu este necesara o investitie intr-un program de contabilitate si nici cu alte echipamente sau in resurse umane;

– personalul calificat si bine pregatit.

In cadrul unei firme de contabilitate personalul are experienta necesara pentru a indeplini sarcinile rezultate prin contract Conta Radulescu iti ofera servicii contabile profi1si anume mentinerea relatiilor cu autoritatile statului, cu organele de control financiar – fiscal, aplicarea noutatilor legislative, minimizarea taxelor si impozitelor datorita experientei ample acumulate, adaptarea procedurilor contabile la noutatile legislative, gestionarea eventualelor situatii de criza si a termenelor limita de plata, cat si identificarea tehnicilor care pot duce la o maximizare a profitului.

Apeland la serviciile oferite de catre firma Conta Radulescu problemele tale vor disparea, iar satisfactiile vor aparea imediat!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege servicii de contabilitate Conta Radulescu. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Conta Radulescu? Pentru detalii suna la numarul 0213-209.090, 0725-196.918 si 0762-495.033 sau trimite un e-mail pe adresa office@contaradulescu.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Leave a Reply