Constructii terenuri sportive executate de Eurocat!

b2210b7e1a67feaa29f870614cefcd99Daca vrei sa realizezi terenuri sportive de calitate, care pot fi utilizate pe o perioada indelungata de timp, ai nevoie de un constructor specializat in cadrul acestui domeniu de activitate. EuroCat realizeaza terenuri sportive respectand intocmai cele mai inalte standarde de calitate si preturi dintre cele mai avantajoase.

Cu sediul in Vrancea, compania EuroCat activeaza in domeniul constructiilor de terenuri sportive, iar in prezent iti sta la dispozitie pentru realizarea terenurilor de fotbal, tenis, baschet, volei sau terenuri pe suprafata carora se pot practica mai multe sporturi. Vasta experienta acumulata in domeniu, numeroasele terenuri realizate, precum si folosirea celor mai performante utilaje in cadrul lucrarilor reprezinta aspectele ce recomanda firma EuroCat ca fiind solutia ideala atunci cand vine vorba de constructii terenuri sportive. EuroCat ofera solutii eficiente, in urma carora sunt asigurate conditii optime de desfasurare a sportului in cauza.

Terenuri sportive de calitate!

Avand la dispozitie o echipa calificata, EuroCat se ocupa de realizarea proiectului pentru terenul in cauza, executarea constructiei propriu-zise prin turnarea betonului armat, pana la montarea gardului de imprejmuire, a instalatiei de nocturna si altor accesorii asemanatoare, specifice fiecarui sport in parte: porti de minifotbal, fileu pentru volei, panou pentru baschet, etc. In cadrul acestor tipuri de lucrari sunt utilizate doar materiale de calitate in scopul obtinerii unor rezultate pe masura asteptarilor. Acestea folosite respecta intru totul standardele europene de calitate, in acest fel asigurandu-se amenajarea unor terenuri sportive sigure si rezistente in timp.

Compania EuroCat raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite in acest sens, garantandu-ti servicii de calitate si lucrari de montare efectuate “ca la carte”, la preturi avantajoase. Pentru succesul lucrarilor trebuie sa se tina cont de cateva aspecte, cum ar fi: natura sportului ce urmeaza a fi practicat (fotbal, baschet, volei, etc.), destinatia terenului de sport si amplasarea acestuia. Terenurile construite de EuroCat ofera conditii excelente de desfasurare a sporturilor dorite, fiind caracterizate de rezistenta in timp.

Despre compania EuroCat

Societatea EuroCat, cu sediul in Vrancea, are ca obiect de activitate constructia terenurilor de sport pentru a imbunatati conditiile de joc pentru: tenis, baschet, fotbal, volei si altele. Acestea pot fi concepute din diverse materiale in functie de preferintele fiecarui client in parte, cu materiale care sunt superioare din punct de vedere calitativ, astfel incat fiabilitatea lucrarilor sa fie asigurata. Tehnicile de realizare folosite si echipamentele de ultima generatie contribuie, de asemenea, la obtinerea unor rezultate de exceptie.

Firma este o echipa serioasa ce lucreaza cu profesionalism, pasiune si responsabilitate pentru a aduce clientilor satisfactie maxima. Daca ai nevoie de astfel de servicii, apeleaza la cei mai buni din domeniu si anume societatea EuroCat! EuroCat iti va oferi suportul tehnic pentru a alege varianta optima pentru fiecare tip de sport care se va desfasura pe suprafata respectiva.

Pentru mai multe informatii acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei EuroCat. Beneficiaza de serviciile de constructii terenuri sportive oferite de EuroCat pentru a imbunatati conditiile de joc ale unor sporturi variate!

Datele de contact ale firmei EuroCat

Adresa: Adjud, Vrancea

Telefon: 0726 761 430

Email: office@terenuri-sportive.ro

Leave a Reply