Confort și sănătate de la Drimus

Coloana vertebrală este acea parte a corpului care, în decursul timpului, poate suferi de anumite afecțiuni. Este bine să recurgeți la saltele ortopedice, dacă doriți să vă bucurați de o sănătate deplină a coloanei vertebrale. Ce faceți când aveți dureri de spate? Cum găsiți mai ușor acea poziție a corpului prin care să vă simțiți cel mai bine atunci când vă odihniți, vă relaxați sau când pur și simplu dormiți?

Odihna este asigurată acum

Poate că nu la orice vârstă este nevoie să folosiți saltele ortopedice, însă este clar că există foarte mulți oameni care suferă de dureri de spate, iar Drimus le oferă soluția de care ei au nevoie.  Saltelele ortopedice asigură corecția corpului dumneavoastră. Și ce important este să aveți o postură corectă a corpului sau să aveți un somn odihnitor! Nimeni nu dorește să spună a doua zi prietenilor sau cunoscuților că a dormit prost toată noaptea.  Somnul nu este numai necesar, ci trebuie să fie și odihnitor. Nu este totul ca salteaua să fie moale. Confortabil nu înseamnă neapărat și moale!

Saltelele ortopedice pot fi de două feluri: cu arcuri și cu spumă. Cele cu arcuri susțin foarte bine coloana vertebrală. Ele au un efect de reziliență, foarte important.  Arcul lor revine la poziția de echilibru. Ele sunt, în general, mai groase decât saltelele cu spumă, pentru că arcurile lor ocupă un spațiu mai mare. Dacă salteaua este mai groasă, ea este mai confortabilă, pentru că matlasarea este mult mai accentuată, cu durată de utilizare mai îndelungată. Nu sunt cele mai importante elementele cum ar fi arcul continuu, arcul bionic, arcul împachetat sau latexul. Saltelele ortopedice cu spumă sunt foarte recomandate în cazul în care aveți dureri de spate. Ele urmăresc forma corpului dumneavoastră și absorb mișcările corpului.

Unii oameni cred foarte greșit că o saltea ortopedică, pentru a fi eficientă, trebuie să fie neapărat și dură. Din cauza acestei păreri greșite, ei evită să folosească saltele ortopedice, considerând că nu vor avea deloc un somn odihnitor. Dar aceasta este o greșeală. În realitate, o saltea de calitate se adaptează la forma corpului fiecărui om. Salteaua ortopedică nu trebuie să fie nici prea tare, dar nici prea moale. Salteaua, dacă este prea tare, duce la hiper-cambrarea coloanei vertebrale. De asemenea, dacă salteaua ortopedică este prea moale, ea duce la așa-numit efectul de castron. Datorită acestor nevoi diferite în ceea ce privește salteaua, există modele la care spuma se poate combina cu mai multe grade de tărie.

Achiziție pentru foarte multe nopți

O saltea ortopedică nu se cumpără pentru o perioadă scurtă de timp, pentru că aveți nevoie în fiecare noapte de un somn bun și sănătos, pe termen permanent. Atunci cînd vă hotărâți să folosiți saltele ortopedice, cel mai indicat este să recurgeți la o firmă serioasă, cum este Drimus, pe drimus.ro, în așa fel încât să aveți siguranța că veți beneficia de un produs din material de calitate și fabricat prin cele mai performante procedee. La noi găsiți sigur numai saltele ortopedice durabile și de calitate extra.

Leave a Reply