Confort și joc vă aduce acum Ergos!

Împătimiții jocurilor de curse pe calculator știu perfect ce înseamnă plăcerea colosală a jocului și a întrecerii virtuale. Și, dacă ei stau confortabil în scaune gaming, plăcerea virtuală chiar devine perfectă. Dacă participați la o cursă auto virtuală, doriți sigur să aveți senzația că vă aflați într-o mașină sport. Bineînțeles, dumneavoastră vă aflați în fața calculatorului, însă tot ceea ce contează este că senzația pe care v-o oferă un scaun gaming este foarte apropiată de cea pe care o simțiți într-o mașină sport reală.

Confort de invidiat

Firma Ergos știe foarte bine ce înseamnă să vă simțiți confortabil atunci când stați pe un scaun în fața calculatorului, venind astfel acum cu o ofertă foarte modernă de scaune gaming, la prețuri accesibile pentru toți. Se poate întâmpla de multe ori să fie nevoie să lucrați foarte multe ore în fața monitorului calculatorului. Dacă nu aveți la dispoziție un scaun cât mai confortabil, această muncă îndelungată în fața monitorului se poate transforma destul de repede într-o adevărată corvoadă pentru dumneavoastră. Corpul, în timpul lucrului la calculator, trebuie să fie într-o postură dreaptă. La fel trebuie să se întâmple și cu spatele dumneavoastră. Dacă nu se menține o postură dreaptă, în timp apar deformări deloc estetice ale corpului sau spatelui și chiar se ajunge la anumite afecțiuni dureroase.  Vă doriți să ajungeți într-o astfel de situație neplăcută? Bineînțeles că nu!

Scaunele gaming sunt special concepute pentru a vă ajuta să mențineți postura dreaptă a corpului și a spatelui dumneavoastră, în timp ce lucrați ore îndelungate în fața calculatorului, la serviciu, în birou sau acasă. Pe lângă postura dreaptă a corpului și spatelui, scaunele gaming vă oferă și confort. Nu este suficient să aveți postura corectă în timpul muncii la calculator, mai trebuie să vă simțiți cât mai confortabil posibil.

Fabricanții de scaune gaming au destulă experiență în ceea ce privește aceste aspecte menționate mai sus. Libertatea de mișcare a celor care ocupă astfel de scaune este extrem de importantă. Designul lor, deoarece este inspirat din cel al mașinilor sport de curse, face posibilă crearea senzației de ancorare în joc, în momentul în care vă așezați pe un astfel de scaun și vă delectați cu un joc online de curse de mașini.

Înălțimea scaunelor gaming se poate regla foarte ușor, cu ajutorul unui piston pneumatic. Se pot regla și părțile din față și din spate ale scaunelor, precum și cele cinci roți ale acestora.

Desigur, așa cum este normal să se întâmple, în timpul unui joc de curse pe calculator, datorită intensității momentului, corpul dumneavoastră poate transpira. Însă, dacă utilizați scaune gaming, transpirația excesivă este prevenită prin acțiunea pielii ecologice perforate ale acestor scaune speciale.

Satisfacția împătimiților de jocuri cu curse auto

Pe ergos.ro, la secțiunea scaune gaming, găsiți o gamă de produse din care puteți alege foarte ușor ceea ce vă interesează. Prețurile pornesc de la 499 lei și ajung până la 999 lei, însă este clar că vorbim despre o investiție care merită. Noi vă oferim comoditate și plăcere a jocului!

Leave a Reply