Confort Plast-Tamplarie aluminiu Iasi, noua tendinta in materie de confort si estetica!

d8601ceeb21b6454c20b56192d783987Pentru cladirile cu vitraje ample, fatade de tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, specialistii recomanda tamplaria din aluminiu. Acest tip de tamplarie este considerata o varianta premium, cu aspect si proprietati imbunatatite, aduse la nivelul cerintelor actuale.

Tamplaria din aluminiu inseamna: o estetica deosebita, proprietati fonoizolante si termoizolante excelente, iluminat natural intr-o porportie optima, intretinere usoara, rezistenta mare la UV si durabilitate crescuta.

Cauti o tamplarie perfecta, care sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de confort, aspect, durabilitate si pret? Consulta oferta Confort Plast si alege din gama de tamplarie aluminiu Iasi. Ai la dispozitie tamplarie aluminiu Iasi ,ideala zonelor in care iti doresti o atmosfera calduroasa si un aspect de inalta clasa.

Tamplaria din aluminiu comercializata de Confort Plast este destinata fatadelor cu zone mari de geam. Poti opta pentru dimensiuni standard, sau poti comanda tamplarie aluminiu Iasi la dimensiunile dorite ,fie acestea si atipice. La comanda poti fi executate, inclusiv, finisajele, numarul de camere sau culoarea profilelor din aluminiu. Indiferent de alegeri, cu noi ai garantia unor fatade de inalta calitate si cu un aspect de revista!

Tamplarie aluminiu Iasi, doar prin Confort Plast. Alegerea perfecta pentru ferestre impecabile

O cladire este completa doar cu ferestre adecvate stilului arhitectural. Dincolo de rolul lor practic, ferestrele asigura inclusiv nivelul de confort din interior, dar si o estetica usor de remarcat in peisajul urban. Cele mai noi tendinte in domeniul constructiilor, aduc in prim plan tamplariile din aluminiu. Si nu intamplator!

De ce tamplarie din aluminiu?

Chiar daca sunt populare, tamplariile din PVC nu se potrivesc oricaror cladiri. De pilda, zonele mari de geam necesita profile rezistente la intemperii, la razele UV si la praf. Pentru aceste zone este recomandata taplaria din aluminiu.

Sistemele din aluminiu sunt extrem de versatile si pot sta la baza unor elemente ca: pereti cortina, sisteme batante, sisteme glisante, compartimentari interioare, luminatoare, balustrade si parasolare.

Pe scurt, in 2016 se poarta aluminiul!

Avantaje tamplarie aluminiu

Gratie constructiei de inalta calitate, profilele din aluminiu sunt o bariera termica, asigurand confortul optim la interior. Tamplaria din aluminiu ofera o izolare fonica si termica foarte buna, dar si o rezistenta foarte mare la actiunea factorilor corozivi, de mediu (pana la 50 de ani!).

Mai mult, tamplaria din aluminiu NU favorizeaza formarea condensului, este relativ usor de montat si de intretinut, este rezistenta la lovituri si este foarte versatila pentru diferite elemente de feronerie grea.

De unde comanzi tamplarie aluminiu Iasi, la preturi atractive?

Daca vrei sa ai garantia unor ferestre in pas cu cele mai inovatoare tendinte in domeniu, apeleaza la Confort Plast. Specializata in productia si comertul cu tamplaria din PVC si aluminiu, Confort Plast stie ce sa-ti recomande pentru un confort superior, la pret excelent!

Datorita experientei pe piata de profil, Confort Plast poate realiza tamplarie aluminiu Iasi personalizata, in functie de exigentele si nevoile tale. De asemenea, echipa executa si proiecte complexe, destinate arhitecturilor atipice.

Din oferta Confort Plast mai opti opta pentru: tamplarie PVC, ferestre si usi termopan, feronerie, glafuri si profile Veratec.

Pentru tamplarie aluminiu Iasi, dar si pentru informatii suplimentare acceseaza www.confortplast.ro.

Leave a Reply